s manzelkou sa snazime uz viac ako 2 mesiace a velmi uz tuzime po dietati,no nejak sa nedari.Problem je ze sme aj dost pracovne vytazeni a mozno nam to ovplivnuje aj psychika.alebo to,ze velmi to babo chceme no tym duplom sa nepodari
Chceli by sme babatko ale nedari sa otehotniet :(mate podobne skusenosti?
pocul som ze ked sexujej a v hlave si vravis aby som bola tehotna tak sa to na 30% zvisi sanca
skus pit pravidelne alchemilkovy caj ak by sa nedarilo ani po 5 mesiacoch
najprv si obaja nieco nastudujte o plodeni deti a plodnych dnoch. zena je za cely mesiac plidna iba asi jeden den
vypocitajte si plodne dni a zoberte si 2 tyzdne dovolenku na pokojnom mieste. ziadny net, ziadne mobily, len vy dvaja a priroda. a milujte sa kolko budete vladat. :)
poznal som podobny pripad -- kolegyna a ten jej. ona stale totalne vystresovana, dlhe hodiny v praci, reprezentacia firmy navonok voci verejnosti, stale nejake vecierky, recepcie, pi4oviny... :) takze sa nedarilo. zmenila pristup, nasla sposob ako ubrat rychlost a jedneho dna... dvojicky. ;)
vazny problem to bude az ked budete skusat aspon rok. potom uz je to aj na odbornu pomoc.
problém je v psychike, tak velmi sa na to sústredíte, až sa to nedarí ..nesústredte sa tak velmi na to, nechajte to volne plynúť ..
a dva mesiace nie je dlhá doba na to, aby ste sa museli stresovať..
alebo chodte na vyšetrenie