Bolesť vaječníka

Príspevok v téme: Bolesť vaječníka
nestastnicka

Ahojte, prosím vás poradíte mi niečo čo by mi pomohlo na preliečenie?? Neviem čo sa zase deje..mávala som problémy s vaječníkmi, stále sa mi objavovala cysta, brala som injekcie, potom thiamin v tabletkovej forme...neskôr mi zmizla, mala som zápal maternice...potom som mala nasadené aj antibiotiká, všetko zmizlo..bola som asi cca pred mesiacom u gyndu a že som úplne zdravá..no dnes ma to znovu začalo dosť pobolievať, pichať v tejto oblasti, hlavne keď si idem sadnúť alebo prudko vstanem..som z toho zúfalá, neviem či by som nemala zmeniť doktora alebo čo..mám 23 rokov a veľmi sa potom bojím či sa mi podarí niekedy v budúcnosti otehotnieť...Neviem či existujú nejaké domáce recepty alebo všeličo účinné...urologický čaj veľmi nezaberá...:( čo by ste mi vy odporučili? ďakujem vopred

veronik

ahoj, neviem, ci je to pre teba este aktualne, ale ja som tiez mala problem s vajecnikom a mne ho cysta cela omotala az odumrel a musel ist von. ostal mi jeden, ale ze sa zvacsi a plni aj ulohu toho druheho. menzes mavam pravidelne aj po operacii co bolo v juni 2012. co sa tyka cyst, tak to nevies ovplynit, oni sa ti mozu kazdy mesiac tvorit a zase zmiznu, pokial ju nemas velku, tak sa nemas coho bat. je to dane geneticky. pokial to mas len na jednom vajecniku a ten druhy mas zdravy nemala by si mat ani problem s otehotnenim.