Mam katastrofalne stiepenie vlasov po celej dlzke, vlasy chcem dlhe ale roky su rovnake...vlasy si podstrhujem doma sama kupila som si aj drahsie noznice s ktorymi striham len a len vlasy ale do tyzdna su rovnako postiepene ako pred tym...sampon pouzivam najnovsie syoss bez silikonov na poskodene vlasy...pred tym som pouzivala Alverde ale chcela som skusit nieco ine ale je to katastrofa...hennovala som si valsy pravidelne ani to nepomohlo...beriem kremik uz asi 2. mesiac ani to nepomaha proste nic nic je to strasne su take jemne krehke postiepene na koncoch a take cele poskodene...nie su suche na pohlad vyzeraju zdravo ale ked pozriete konce...kaasrofa....jemne vlasocky postiepene aj na 10 casti
stiepenie vlasov-katastrofa
keď dáš silikóny do dĺžok tak vlasom neuškodia, skôr pomôžu, kúp si gliss kur napr. čierny - kondicionér a používaj, nedávaj k pokožke. ja odkedy som začala používať raz za čas tento kondiš tak mám vlasy oveľa lepšie, predtým som tiež úplne vynechávala silikóny a ako vidím, nerobilo to dobrotu. len zase netreba to preháňať :-)
ak ich maš v takom stave,cho´d k odborníčke,a nech ti ich dá do poriadku.
Inak aj ja henujem a som maximalne spokojná,nie je nad hennu,a olejčeky.
no ked mam dokopy 25 cm vlasy a odstrihnem 6 cm tak mi ostane prd este sa mi k tomu tocia bude to katastrofa :(:(:( ja viem ze nic mi ich nezaceli jedine silikony ich polepia a potom este viac poskodia preto ich nepouzivam...ja som si o tom uz kadeco precitala len enchapem ze dakto moze vlasy zehlit fenovat cesat do oblbnutia a nic s nimi nema...a ja ich necesem len pred umytim a po a nefenujem neyehlim nekulmujem....hennujem hennujem olelujem yeriem vitaminy stracujem sa pestro a celkom zdravo so stitnou zlazou nemam nic jedine co by mohlo tak zo stresu...a moze byt ze mam zle noznice ??????? ale su uplne nove a stali 11 eur nieje to najvacsi smejd :(((((((( a podstrihujem dost preberam vlasok po vlasku a kazdy striham podla toho kolko potrebuje po kade je poskodeny
Všetko, čo máš rozštepené by malo ísť dole, lebo žiaden super-zázračný prípravok ti ich nezacelí.
nepomôže, ak si odstrihneš 1 cm vlasov, keď sa ti takto štiepia, sú narušené v celej dĺžke a treba zobrať aspoň 5-6 cm naraz, možno aj viac
chod sa dat ostrihat ku kadernicke. asi mas typ vlasov, ktory sa stiepi ked je dlhsi a bohuzial ais dlhe vlasy nikdy mat nebudes