No ahojte, idem sa pochváliť..:-P
Mama mi prestala volať denne, zjazdila som ju, volá ma domov na návštevu (ale nejdem, necítim sa na to), keď sa začne veľa vypytovať, tak jej poviem, že už musím končiť, aby nevyzvedala, ako napríklad včera zisťovala odkiaľ som vzala peniaze na jedlo, tak som jej povedala, hm už mi asi rozvrú cestoviny tak ahoj :-D...
Prvý týždeň môjho nového života bol v znamení nechápačiek, z toho ticha mi až preskakovalo, nemohla som sa ani učiť, ani nič, len som sedela a pozerala von z okna, nikto nekričal, nikto nebuzeroval, nikto nerozkazoval...Takto som sedela celý týždeň, na rad prišli depresie, v tom čase som plakala a bola smutná zo samoty, nemala som chuť nikoho vidieť, (nechýbala mi rodina, chýbala mi moja izba a niekto po mojom boku), z tohto stavu som sa dostala, keď som prišla na to, že k polovici mojich spolužiačiek sa viem dostať len za 5 minút... :-), výčitky ešte neprišli a ja si myslím, že už ani neprídu, pretože som si uvedomila, že je mi takto oveľa, oveľa lepšie, aj keď som chvíľu bola bez jedla, nevadí mi to :-)
Čo sa týka školy dámi a páni na Ekonomike - TUKE som sa prebojovala cez prenesené predmety (Matematiku 2 a Makroekonómiu (strašiaky 1. ročníka))...Ostali mi ešte dva predmety, ktoré, verím dám bez nejakých väčších problémov. Dokopy v tomto semestri som mala 9 predmetov, z toho dva prenášam, v jednom som zlyhala a druhý som nestihla kvôli 2 robotám...Takže official, som tretiačka :-)))
(Zdravie, ešte vždy nula bodov, ale verím, že aj to sa dá dokopy, keď sa konečne normálne vyspím, keďže toto všetko som riešila na úkor spánku, som totálne vyčerpaná, denne som nespala niekedy ani 5 hodín...:-) )
Ďakujem veľmi pekne všetkým, ktorí mi držia palce, nesmierne si to vážim a prajem do života všetko len to dobré ;-)