Ako Zaujať

Príspevok v téme: Ako Zaujať
slovacisko

CAute .. som chalan a mam 24 rokov som trochu tucnejsi , s dobrym srdcom a skrytou laskou ale dosial este neprejavenou , neviem balit dievcata , neviem ako na to , mam nizke sebavedomie , slabu volu , ale chcel by som zbalit nejaku babu len neviem ako na to ... Pretoze mam nadvahu ale mam dobre srdce a potrebujem vztah lebo ta samota ma ubija..potrebujem kazdy den stretnut osobku ktora ma bude mat rada :) chyba mi laska... len si ju neviem ziskat

bingham

johny...pako je ten kto tvrdi opak :))

maoam a ja som sa nicim nechvalil, len som napisal pravdu.. :) haha..tak neviem ci by som mohol povedat ze mam dobre srdce...to sam o sebe nemozem hovorit :D a vztah nieje zly, ale tak vies ako... :)

doubledog

na to dobre srdce si daj pozor, kym sa so zenami neotukas, bude to tvoja velka nevyhoda. zeny to rady zneuzivaju.

nadvahu kvoli nim riesit nejak extra nemusis, tu ries kvoli sebe.

Dzony_Bravo

slovacisko: viem velmi dobre ako sa citis, co prezivas a rovnako viem ake chyby robis. Cely tvoj prispevok ta pekne vystihol. Skus sa riadit tym, co ti povedali baby... maju vo velkej miere pravu. Troska na sebe zamakaj. Budes sa citit dobre, budes mat vyssie sebavedomie a mozno nejaku tu osobu stretnes prave pri behani, korculovani alebo vo fitku.

No je tu este jedna vec, na ktoru by som ta chel upozornit (z vlastnej skusenosti) nesustred sa na to, ze tvoje stastie by malo byt podmienene niecim, alebo niekym. Mal by si byt stastny sam so sebou! Ak budes akceptovat sameho seba, ver ze ta zacnu akceptovat aj ostatni... a aj 10kg nadvaha mimo BMI je nic :)

Maoam

pravidelnym sportom a upravou stravy urcite dosiahnes vysledky, nikto nevravi, ze musis byt superstihly alebo presportovany, ak mas pevnejsiu stavbu tela, postaci, ked trocha schudnes a hlavne pravidelnym pohybom sa ti spevni a budes aj inak chodit, vzpriamenejsie, zlepsi sa ti koordinacia a ine veci, okrem toho budes zdravsi

urcite sa aj budes citit lepsie a to je velmi podstatne, lebo nicnerobenim a tlacenim sladkosti alebo fastfoodu nie je daleko k depresii

no a ostatne, na tom popracuj, ja poznam viacerych muzov, ktori su trocha pevnejsi (ale nie tucni), niektore zeny presne dokonca na take typy letia, ak je to sparovane so zmyslom pre humor, dobrym charakterom a silnou osobnostou, moze byt z toho velmi pekna kombinacia :-)

mne sa napr. chudi muzi ani fitness-typy vobec nepacia, tak akurat, nech je to chlapina :-), ale nie tucny

slovacisko

Dikes Zewa dikes leela333 dikes JahO_Odka....

Mate pravdu vsetci ...
Vyzor je dolezity to mate pravdu aj ked si ja obcas myslim ze nieje , fakt si obcas myslim ze na tom nezalezi . Ale potom mi realita zlozi rozove okuliare ....
Chudnut som uz pomaly zacal , dufam ze vydrzim az do ciela ..

Uz teraz ste mi trochu zdvihli sebavedomie a dodali odvahu :)

Najčítanejšie články