Ako rýchlo zaspať

pomocnica

Ahojte no téma je už stará,tak pre iných. Ja tiež zvyknem zaspať až po dlhom premýšľaní, ale zvykne mi to vyhovovať, lebo možem v klude prebrat myslinky, co treba urobit...ale ked niekedy potrebujem zaspať lebo napr.zajtra musím velmi skoro vstavat a potom mat akcny den tak si zvyknem dať pod vankúš zopár bobkových listov.mne to pomáha.zaspím skor, ale nie o vela ale co je najdolezitejsie,ta sa mi potom spi dobre.;) ukľudnuke to.;D ale to iba raz za čas a neviem ako to posobi na inych..ale pomaha to aj zopar mojim znamym co to skusali, ale kazdi sme ini.:)
Dobrú noc.:D

celebrita FB

Za štamperlík pred spaním. Keby to nezabralo, tak pridať ešte pol deci. Opakovať, až kým nezaspíš :)

I.

Ide aj o to, aké máš stravovacie návyky. Nie je dobré ísť spať nalačno, ale nie je dobré ísť spať ani najedený ako divá sviňa. Mal by si to konzultovať so svojim lekárom. Napr. mne poradil tak, že mám len vynechať 6. večeru a už by som nemal mať nočné mory.

baška13678

Ahoj.. Skús si dať pohár mlieka, alebo si prečítaj knihu... Alebo tiež si daj pred spanín sprchu, voda ťa uspí