Nema to tu zmysel na tomto svete chcem za zabit poradte mi nrjaky rychly sposob som sama nikto ma nechce a nic dobre ma uz necaka
Koniec
Sesele, možno máš prvé príznaky klinickej depresie. Ak myslíš na samovraždu, tvoj stav sa mi zdá vážny. Treba rýchlo navštíviť psychiatra. Ten ti predpíše lieky, po ktorých sa ti silno uľaví. Uvidíš.
sesele, pis sem na forum, zapajaj sa do tem, a obcas chod len tak s kamoskou von alebo si aspon piste cez skype alebo icq. ver mi, ze postupne ti bude uz len smutno, ale uz tu budes chciet zostat.
a pozri si toto: www.youtube.com
:))
ak chces, kazdy den ti sem poslem nieco taketo na precvicenie branice a tvaroveho svalstva. a potom uz bude len otazka casu kedy sa najde niekto, koho ocari tvoj usmev na perach. :)
a s rodinou si dobre vychadzas ?kamartiek(kamaratov) mas dost ? Urcite mas este cely zivot na to aby si niekoho spoznala , niekomu to trva dlhsie , niekomu kratsie.Hlavne si nic nerob kvoli tomu , radsej mne alebo niekomu tu kto ti radi napis a skusime vyriesit problem :)
ale ved si este mlada a urcite pekna baba a toho praveho najdes ked to budes najmenej cakat, uvidis...
no naschval kolko mas rokov???
sesele, veľa ľudí na svete je nešťastných. Z rôznych príčin. Niekto, lebo nemá vzťah, niekto, lebo je vraj škaredý, niekto, lebo nemá peniaze, niekto, lebo medveď. Pointa je v tom, že keď títo ľudia získajú danú vec, šťastní nebudú, ak nie sú vyrovnaní so sebou, so životom a tak. V tvojom prípade by prípadný vzťah tvoje problémy nevyriešil. Takže nezúfaj nad tým, že si sama. Snaž sa zmeniť pohľad na život... Odporúčam nejakú ezoterickú literatúru napríklad. Zaujímavé myšlienky ponúka.
Tak a na co cakas?? Posnaz sa aj ty predsa:)
Vies ,,pecene holuby do ust nepadaju" :))
Musis zacat sama od seba.Potom to uz bude hracka:)
vsetci v mojom okoli uz maju vztahy su stastny a ja jak taka chudera som sama smutna a nic ma nebavi :(
Podme sa porozpravat :-)
A ty ako vies,ze nic dobre ta uz necaka? Nebodaj ti to vyvestila Baba Jaga?