terajší priateľ (ktorého strááášne milujem) si myslí, že ho nechám kvôli tomu, že keď sme sa spolu milovali (čo bolo až 3 krát :D) nechám...lebo po prvý krát to bolo v pohode...no po druhý sa strašne skoro urobil a aj po tretí...je z toho smutný a kecá blbosti, že ho kvôli tomu nechám...a trápi ho to...chcem sa opýtať či je naozaj pravda to, že keď chalana spravíš po prvý krát rukou alebo pusou druhý krát už pri sexe vydrží dlhšie??????
skoro sa urobí
pfuha tak teda markketa ďakujem dosť si mi poradila...veď ja mu stále vravím, že nabudúce to bude lepšie a dlhšie...ale on zase začne s tými rečami! a som minule na neho kričala,že ak by som cela tak by som ho dávno opustila a našla si Cassanovu!no a už bol ticho! a som mu navrhla, že keď sa budeme spolu častejšie milovať tak v tom získame prax...a to obaja!no len sa pousmial tak potmehútsky a povedal OK :) tak asi ani nieje proti :)
a hlavne ho musiš podporovat ty a nedat mu najavo,že maš malo,alebo take niečo.ak ho budeš posmelovat,prestane aj ten smutok.chlapi su taky,boja sa,že ich hned nechame.vydiš ja som bola trpezliva a stale som povzbudzovala,lebo už sa kolkokrat nechcel ani milovat,lebo,že je to o ničom,ked sa hned urobi a vidiš,časom sa to urobilo a teraz v pohode može aj hodinu,alebo viackrat za sebou,čomu ani sam potom neveri.ale to sme spolu už 10rokov manželia a este ktomu sme 4roky spolu chodili.
tak mu možeš povedat,že musi byt trpezlivy a často sa stebou milovat.viem ta pochopit,moj muž bol presne taky isty.stale mi hovoril,že stoji za h.....,že ho nechem,lebo vie aka som ja a čo potrebujem a takto.dam ti radu,pri milovani,ked už bude citit,že to nanho ide,nech prestane a nech ti robi zatial oralny sex.a ked bude trošku taktonprerušovat,malo by sa to aj predlžit,aj si zaroven bude cvičit tie zdržiaky.ja viem,omňno sa to lahko povie,ale chce to fakt len čas a trening ovladania sa.
tak ho urcite skuste, minimalne nova skusenost...
a priatelovi vysvetli, ze to je normalne a hned ako si na seba trochu zvyknete, tak sa to zlepsi... ;o)
qwertyui: no s tým kondómom som to ešte neskúšala a pravdu povediac som ešte ani o tom nepočula...
markketa: no ja viem, že to chce len prax ale keď on je potom stále taký smutný a vyčíta si že zlyhal!!! pri tom neviem prečo čaká také zázraky už po troch milovaniach...
xantipa ma pravdu... inak skuste kondom durex performa, ten to oddiali.
ahoj pink.a čo prosim ta chceš?alebo teda vlastne on!!!ved ma len 19r.moj muž bol taky isty.trvalo roky kym sa naučil ovladat svoje telo a zdržanlivost.teraz už v pohode vydrži kolko chce.ale ak je dlhšie bez toho,tak tiež nevydrži hodinu.je to pravda,ak sa urobi viac krat za sebou,tak by mal vydržat dlhšie.zavisi to aj od toho,či mate pravidelny sex a ako moc ho vzrušuješ,chce to len prax,nič viac.
no tak má 19 spali sme spolu 3 krát a stále to dopadlo tak isto...naozaj z toho nechápem :(
no je na tom čosi pravdy a nezáleží na tom či ho prvý raz spravíš rukou alebo pusou alebo sa normálne milujete.. a kolko má rokov, ako dlho spolu spávate, stáva sa to často?