co ma robit?

elle

Ivka zavisi aj od toho ci on(a jeho rodina )je ortodoxny moslim a ona ortod. krestanka...Ak nie, podla mna by to spolu slo.

xyz...

Takze ho ma (po internete) rada?? No tak to je mi uz len laska.. A nechcu sa po internete zosobasit,mat deti,viest virtualne manzelstvo a mat virtualnu domacnost? Nech sa dievca spameta a najde si niekoho na slovensku.Este stale je tu niekolko 100tisic sucich muzov.nestaci jej to?

xyz...

poznam pani,ktora ma za manz. araba (je to myslim podobne) a prakticky je cely zivot sama z dcerou. Nevidii ho cele mesiace, lebo si dakde chodi po svete. co tam robi? nikto nevie. ak nasilu chce, prajem jej vela trpezlivosti."dufam", ze su obaja ortodoxny.to uz bude naozaj "fajn" kombinacia.

kulia

Presne tak súhlasím s cristhinkou, počula som aj ja také prípady že sa kopu dievčat nevrátilo z Turecka, držali ich tam proti ich vôli. To je ozaj až taká hlúpa??

xantipa

mimochodom, oni všetci tvrdia, ze nie sú pobožní, ale opak je pravdou. Sú tak vychovávaní a obrátiť sa u nich proti viere by bolo ako smrteľný hriech. Tam sa to netoleruje ako u nás.

cristhinka

pracovat tam? Do Turecka? Tak to je gol, len aby nedopadla zle ! A ked uz sa tak maju radi, preco on za nou nepride na Slovensko? Kamaratka riskuje, ze sa z tadial uz nevrati. Aj take pribehy som pocula. Ale sak ked je hlupa, nech ide.

ivka12

neviem.. ona ho ma rada, oni si len cez net pisu a ani sa este nevideli..ma 18..ona chce tam ist pracovat po skole kvoly nemu

kulia

No kamarátke poraď ak jej chceš dobré aby si skutočne našla niekoho, niekoho ako je ona. On nemusí byť zlý človek, ale je úplne inak vychovaný, a toto robí veľmi veľa. Takýto vzťah prinesie len kopec problémov,a toto nieje šťastie. A vzťah by mal prinášať človeku radosť nie utrpenie...a to utrpenie by jej presne mohol priniesť takýto vzťah.

xantipa

a kolko má rokov? ... ved nech vyskusa, a sama uvidi po case, či jej dotycny vyhovuje. Osobne nepoznám ziadnu zensku ktora by s nimi mala dobru skusenost. Len nech sa dievča nenecha uniest jeho sladkymi recickami.

ivka12

ale ona chce len jeho, tak teraz fakt neviem co jej mam povedat.. lebo jej chcem dobre, bojim sa aby sa jej nieco nestalo..ale zevraj neni nejak vela pobozny