Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma robit?

adkalc

Rozhodne NIE. Su to ludia s inou vychovou, inymi zvykmi, inymi hodnotami, silne rodinne zalozeni, s inou vierou, proste s inym zmyslanim ako my. Ja som proti takymto vztahom.

milli

Vyhlasenia typu, ze on ma ma najradsej na svete by som bral nielen za nepravdive, ale aj za nanajvys podozrive. Nech si da radsej dievca pozor a nech nespekuluje.

ellle

Pockat-Turci nie su ako pravy Arabi. Tam to nie je az take nebezpecne, vlastne nie tak ako kedysi davno.... Mnohe modelky zo Slovenska tam chodia za pracou a su spokojne...V Londine som spoznala vela Turkov a boli to v pohode a celkom inteligentní ludia, na rozdiel od Alžírcov.

quiquie

ja naozaj nechapem tu naivitu, ale zase v 18 kazda inak rozmysla....urcite by mal prist on,ked uz sa maju tak radi, nech jej tak svoje city vyzna. na taketo nieco sa treba pozerat velmi triezvo. takyto vztah funguje skor, ked je on, moslim, mimo svojho domova, inak dievca nema sancu bojovat proti nazoru vacsine. moja sesternica chodieva do afriky velmi casto, stale sa tam najde nejaky, ktory si ju chce zobrat, oni nevnimaju vztahy ani zeny ako my, treba si preto dat pozor. a urcite netreba verit.....ale popalit sa je dobra skusenost, len nech jazvy nie su dozivotne

xantipa

nemusia sa tam byť predsa vojny, ale ak si niečo začneš tam s chlapom, stávaš sa niečo ako jeho majetok, patríš mu a može si s tebou robiť čo chce.

ivka12

ale zevraj jej hovori take veci, ze ona je len jedinou zenou jeho zivota, znamena prenho vsetko, musi stale na nu myslet a take veci. a chcela som sa opytat to fakt nechceli tie baby pustit z toho turecka? preco? on hovoril, ze tam su neni vojny ani nic take..