Aka je sanca nanazenia pri sexe?

wreck

halok, neviem na to odpovedat, ale myslim si, ze miauu to dobre naznacila. na infekciu potrebujes urcitu koncentraciu mikroorganizmov. a v krvi ich je jednoducho tolko, ze ta sanca je taka vysoka.

takto to vyzera, ked biela krvinka nahana a znici bakteriu:

gulas.sme.sk

a teraz si predstav, ze virus je este podstatne mensi a dokaze prefikanejsie veci, nez bakteria. doslova oklame imunitny system a postupne ho rozlozi.

halok

Sito - cital si si celu diskusiu aj temu? Dal som tam tiez aj odkaz kde su percenta pravdepodobnosti prenosu choroby roznymi formami, a potom sa vyjadruj, a k VECI.

halok

No to som chcel pocut (vidiet).
A preco potom tie percenta su tak vysoke 90%, pri prenose krvy a pri styku analnom, vaginalnom a oralnom (vsetko bez kondomu) je to hlboko pod 0,1% ?
(Neberme do uvahy ze pretahujeme zenu dokrvy)

wreck

halok, neviem ci vela. na svoj vek tak akurat. ;) rehoceme sa na tom opise, lebo je to smiesne. nic v zlom.

ak ty jemne vsunies a ju to boli, robis to zle (zanedbavam mozne fyziologicke problemy na jej strane). to je cele.

akokolvek je to percento male, ano, da sa nakazit aj pri jemnom jednom vlozeni penisu do posvy. nikdy nevies kde mas aku odhalenu sliznicu alebo co sa ti dostane do mocovej rury. a zena je na tom este horsie, kedze sa nema moznost tak pohodlne umyt ako ty.

halok

A co vam je na tom take smiesne??? Vsak ked je napriklad zena panna (alebo radsej nejaka nakazena zena co je uz citliva na sex a boli ju to, aby ste zasa neriesili ze sa od panny sa neda nakazit!) tak ked prvykrat bude skusat tak partner nepojde hned na divoko a bez lasky... tak ked pomaly vsunie a ju to zaboli a uz nebude chciet - tak to bolo jemne vsunutie penisu do posvy. Ste velmi mudri a asi mate uz vela odsu*ane ze

wreck

to by som sa pozrel na to 'jemne jedno vlozenie penisu do posvy.' to je nieco ako ked ides po prachnivych schodoch v starom dome a nohou opatrne skusas, ci je bezpecne stupit celou vahou? :)

miauu

to zalezi od vela faktorov
napriklad, cez krv je to najhorsie, uz v jednej kvapke krvi nakazeneho cloveka je niekolko milionov virionov
cez sliny to zevraj este dokazane nebolo aby sa virus preniesol
materske mlieko, vaginalne sekrety, semeno- velke riziko