ahojte, mám problém s riedkymi vlasmi, poraďte mi prosím niekto, z čoho mi zhustnú.. dík :)
krásne vlasy
No, ale mlieko by som na 100%vynechala, lebo oslabuje imunitu a zahlienuje. Takisto by som vylucila biely cukor, lebo ho telo tazko dokaze stravit a tiez oslabuje imunitu, takisto sol. Ja preferujem surovu prirodzenu stravu, no velmi pestrú. Snazim sa jest vsetko co nam priroda ponuka. Ak nechces vylucit maso, nakupuj ho na Bio-farmach, lebo "tesco" kura je kontaminovane a este viac ublizi. Ak chces byt zdrava, nezabudni jest kličky....
zdravo žiť ? Hmmm, no hlavne sa neprepchávať sladkosťami, jesť vitamíny a aspoň jedno teplé jedlo denne a nevynechávať maso, plus dostatočne veľa mliečnych výrobkov a dbať na to, aby strava bola pestrá e nejesť stále to isté. A sem tam si ísť zašportovať. Ja sa to snažím dodržovať aj keď niekedy je to dosť ťažké, neverila by si ako ide táto zdravá výživa do peňazí :-)
ahojte vsetci!!!!Rozhodla som sa zdravo zit!!!Sice meriam 173cm a vazim 54kg...chcem sa zdravovat zdravo a zacat aj cvicit!!Kto z vas tu zije zdravo?Poradte mi ako a co mam jest a robit...!Dakujem!!:())
Tak ked ti vypadali, tak ti urcite chyba vitamin. Z tych lacnejsich skus B-komplex so zinkom, Viaderm alebo Reghair. Su rovnako ucinne, niekedy clovek zbytocne plati za znacku...Vela stastia
elle, ty si ma na chvilu normalne vystrasila, ale vsetci v rodine maju vlasy v pohode. aj ja som mala ale mi naraz vypadali asi pred rokom a odvtedy mi uz nepadaju
ďakujem
Petruska, ak je to dedicne, tak nepomôzu ani vitaminy....
daj si do vyhľadávača Revalid... tam nájdeš všetky potrebné info. Brala to asi tak pol roka... hovorila, že jej to pomohlo proti vypadávaniu vlasov..
xantipa, a ako dlho to asi tvoja kamoska brala, kym jej to pomohlo?
hmm, žeby Revalid /tabletky/? Dostať v lekárni, ale je dosť drahý. No kamarátke pomohol.