krásne vlasy

ellle

No, ale mlieko by som na 100%vynechala, lebo oslabuje imunitu a zahlienuje. Takisto by som vylucila biely cukor, lebo ho telo tazko dokaze stravit a tiez oslabuje imunitu, takisto sol. Ja preferujem surovu prirodzenu stravu, no velmi pestrú. Snazim sa jest vsetko co nam priroda ponuka. Ak nechces vylucit maso, nakupuj ho na Bio-farmach, lebo "tesco" kura je kontaminovane a este viac ublizi. Ak chces byt zdrava, nezabudni jest kličky....

xantipa

zdravo žiť ? Hmmm, no hlavne sa neprepchávať sladkosťami, jesť vitamíny a aspoň jedno teplé jedlo denne a nevynechávať maso, plus dostatočne veľa mliečnych výrobkov a dbať na to, aby strava bola pestrá e nejesť stále to isté. A sem tam si ísť zašportovať. Ja sa to snažím dodržovať aj keď niekedy je to dosť ťažké, neverila by si ako ide táto zdravá výživa do peňazí :-)

Ludus

ahojte vsetci!!!!Rozhodla som sa zdravo zit!!!Sice meriam 173cm a vazim 54kg...chcem sa zdravovat zdravo a zacat aj cvicit!!Kto z vas tu zije zdravo?Poradte mi ako a co mam jest a robit...!Dakujem!!:())

elle

Tak ked ti vypadali, tak ti urcite chyba vitamin. Z tych lacnejsich skus B-komplex so zinkom, Viaderm alebo Reghair. Su rovnako ucinne, niekedy clovek zbytocne plati za znacku...Vela stastia

petruška

elle, ty si ma na chvilu normalne vystrasila, ale vsetci v rodine maju vlasy v pohode. aj ja som mala ale mi naraz vypadali asi pred rokom a odvtedy mi uz nepadaju

xantipa

daj si do vyhľadávača Revalid... tam nájdeš všetky potrebné info. Brala to asi tak pol roka... hovorila, že jej to pomohlo proti vypadávaniu vlasov..