Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

:(

amanda23

tvoja mama robi strasnu chybu, vybija si na tebe svoje komplexy a zivotne prehry a takto uboho si na tebe chce zvysit svoje podkopane ego...Matky by mali hovorit svojim detom uplny opak ako ta tvoja, mrzi ma , ze toto zazivas...

Pajo123

Tvoja mama si mysli,ze ked ti toto bude hovorit tak dosiahne toho efektu,ze sa zatnes a zacnes na sebe pracovat,ale kazdy sme nejaky....

Mne hovori aj mama aj otec,ze nic nedosiahnem a nic so mna nebude,mam 22 rokov a zacinam si to aj myslet ehm,ale snazim sa nepocuvat a ist dalej...

Mna dost brzdi moja rec,som balbutik a obcas je to tazke,clovek ktory nezazil nepochopi :)

Jedine co ti mozem poradit,aby si sa snazila myslet pozitivne a ked nemas nejaku chorobu koli ktorej si silnejsia tak nic ti nebrani zacat sportovat a mozem ti povedat,ze endorfiny ktore sa uvolnuju ti spravia taku prijemnu naladicku,ze az :) ....pozitivne myslenie je zaklad...drz sa! :)

Loveme

Snad to nebude take zle ako pises.

Aj keby ano, len mame pokojne odpovedz, nech nemudruje. Si jej dieta a dedila si po nej :D

eam

To sú teda matky, miesto toho aby ti pomohla ešte ťa ničí. Čo ti poradiť? Nech zdravo varí, veľa zeleniny a pohybu.