Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zeny a orgazmus

Príspevok v téme: zeny a orgazmus
history

casto pocuvam ako si to zeny ´robia samy´ a dokazu sa same urobit. Toto je ale vec ktoru nepochopim, ja sama som zena, pri sexe viem co mi robi dobre a tak, pripadne na to partnera navodim, ale este nikdy som sa nespravila sama, pretoze k tomu potrebujem chlapa. A skusala som to vselijako, proste to nejde. Dotyky seba samej ma nijak obzvlast nevzrusuju. Ako to teda vsetky robite, ze sa tak lahko spravite v sprche a vselijakymi inymi trikmi? POradte mi!

markketa

nie len to na koho mysliš.musis patrit k ženam ktore to pravidelne potrebuju.ak mas pravidelny sex,jasne,že to nieje take jednoduche hned sa urobit,ale ak mas pertnera niekde preč,alebo si skratka bez chlapa,tak stači strčit ruku do galotek a podraždit klitoris a neverim tomu,že nič!!!!žena musi byt skratka nadržana,aby sa sama uspokojila.tak to je aspon v mojom pripade.

pink

ale nejde o to, že niesi pripravená ale asi o to ako to robíš!ja osobne som si tiež nevedela prísť na chuť ale zmenilo sa to tým, keď som spoznala terajšieho praiteľa...keď nieje somnou tak si robím dobre sama a myslím pri tom na neho...a pomáha to!!!asi záleží na tom na koho pri tom myslíš!!! :)

kataxx

ja som bola v podobnej situacii ako ty, ale neviem ti poradit. proste to prislo nejak samo a bolo to....asi niesi nato pripravena...