riešiť či neriešiť

Príspevok v téme: riešiť či neriešiť
natalka2

Vcera som mala rozhovor s jednou babou, ktora ma uz 8 ročny vztah. Spytala som sa jej na recept na taky dlhy vztah, a ona povedala, ze hlavné je nechat chlapa dostatočne dychat, dat mu volnost, a proste neriešiť. Celkom jej aj dávam za pravdu, aj ja sa snazim byt taka v mojom vztahu, ze velmi neriesim aspon navonok veci,nechcem vyzerat ako nejaka hystericka, nevyrovnana zena,čo mi aj priatel povedal,ze je rad ze nie som ako typicka zena čo furt rieši.ale potom sa pytam: neznamena neriešiť potlačovanie svojich emocii? pretoze ked sa zožieram pre niečo čo urobil moj priatel vo svojom vnutri,a nedam to najavo,len aby si nemyslel,ze nie som taka,tiez sa mi to nezdá priliš dobré..aky mate na to nazor vy?

debilko

natalka hlavne si nenechaj do ničoho kecať
sem chodia a sú tu skrachovanci čo ti iba ublížia kecami
vypni sa a hladaj to v sebe nie v kecoch
sú tu stále tí istí čo majú ptent na rozum a trávia tu čas a teraz lebo si samy nevedia dať rady
bež od tialto preč

natalka2

mate pravdu, riesit vaznejsie veci treba. bohuzial som taka, ze vela veci nepoviem,aby nebolo nahodou zle. v minulom vztahu sa mi totiz nevyplatilo ked som hovorila co mi vadi a teraz by som nechcela prist v ziadnom pripade o tento. musim na tom nejak zapracovat.

anjelik

Aj keď to navonok neriešiš, riešiš to predsa sama v sebe..:o))
Neriešiť neznamená potlačiť emócie. Neriešiť znamená , že nie je čo riešiť. Nemáš dôvod riešiť vtedy, keď si pochopila, čo sa stalo, keď si pochopila, prečo sa priateľ správa tak, ako sa správa. Ak si to nepochopila a zožiera ťa to, tak vtedy máš dôvod sa tým zapodievať a snažiť sa nájsť vysvetlenie. A to je vhodné robiť bez zbytočných emócií, so zdravým rozumom a patričným nadhľadom. ;o) Porozprávať sa a dopátrať sa vysvetlenia..to je všetko. Ak budeš pri tom pokojná a milá, nikto ťa neobviní, že si hysterka. ;o)

Anaya

Ak ťa to zožiera, tak jasné, že to treba povedať a riešiť, ... ale zase treba vedieť rozoznať, čo stojí za riešenie a čo je blbosť riešiť ;-)

Varhola

no vzťahy sú rôzne a myslím že to dievča čo ti to povedalo, proste nerieši lebo nechce.
Tiež si myslím, že veci vo vzťahu by sa mali riešiť. Tiež keď budeš mať raz manžela a deti tiež nepovieš "neriešim". Veci treba riešiť.
Môj by mi povedal že som egoista a ignorant keby som nič neriešila. Keby ma niečo trápilo ešte by mi aj vyčítal že prečo som mu to nepovedala, že ma trápi to a to a či chodím teda s ním alebo sama so sebou.Preto my v jednom kuse niečo riešime a sme takto štastný už dlho:) každý ma ten "svoj" recept na šťastný a dlhý vzťah.

Simča22

Pokial ta nieco co tvoj priatel spravil zoziera vo vnutri, jednoznacne riesit!!! Tvorite predsa par, a ide o vas dvoch, nie o to, aby sa on mal co najlepsie a ty budes trpiet ;) good luck!