Stretávam sa s chlapom, ktorému ide len o sex. Najprv to vyhovovalo aj mne pokým som nezistila že ho mám rada. Keď sme spolu tak je to super ale akonáhle nie, tak sa ani neozve, len keď sa chce stretnuť-samozrejme kvoli sexu. Ja však chcem, aby ma bral inak, aby ma začal dobýjať a zaujímal sa o to ako sa mám, čo robím... Čo mám pre to spraviť? Fakt neviem keďže on je aj dosť taký sukničkár
Ide "len" o sex
Veď už nemá čo dobýjať :-D (a mimochodom, je to s "y", arman)
Sprav, čo vraví Maoam, ukonči to.
:DDDD
* chlap je suknickar
* uz si mu dala
* od zaciatku je jasne, ze ide iba o sex
wtf?
co chces?? :DD
jasne, ze si sa zalubila a ak nechces byt uplne za blbu, tak to ukonci, inak ked na to pride, ze si zalubena, tak ti da kopacky on a to by bolo dost blbe, ten pocit
Podla mna je to beznadejne a mala by si sa s nim prestat uplne stretavat
celkom dobry film i ked Justina moc nemusim.
Jo,Scharlott_e a cim viac ho budes chciet ty, tym viac sa mu budes protivit,budes ho otravovat a docielis tym uplny opak ako chces.
Takze pekne naopak, vyhybaj sa mu, popripade mu povedz, ze je s nim v posteli nuda :D a ides si najst niekoho lepsieho. A casom mozno nanho aj zabudnes a zamilujes sa. Cize nemas co stratit ;)
smola, chalan dostal co chcel, isto ho nebudes zaujimat, kurevnik sa vyblazni a zaujme ho nakoniec baba ktora mu hned neda :)
Scharlott_e,neviem ako tomu mam rozumiet, nechces s nim riesit vztah,ale v podstate chces aby sa s tebou stretaval, chcel ta vidiet a minal na teba svoj cas. Ja myslim,ze ty priam TUZIS MAT VZTAH.
Najlepsie by bolo kebyze sa date dokopy a nakoniec zistis, ze ta podvadza s nejakou inou :D Sama pises, ze nema nudzu o "kamaratrtky". Ukonci to s nim.
Spravila si najvačšiu chybu, ktorá pri nezávaznom sexe (postavení milenky) existuje, ZAĽÚBILA SI SA!
arman, nemas pravdu. :) Scharlott_e to ma spravne:
dobyt - napriklad niekoho (chlapec dobyl dievca) alebo nieco (napriklad pevnost), dobyt sa niekam, dobyjat sa (do domu)
dobit - dobit ( zbit), dobit telefon, prestat bit (hodiny)
:D
inak..vykasli sa nanho. V zmysle, prestan sa s nim stretavat a zameraj sa na niekoho perspektivnejsieho. Sama vravis, ze je suknickar.
A aby ta chcel vidiet aj kvoli inemu, nez len sexu, to uz zavana vztahom..tak asi si ujasni najprv, co chces :-) Ale fakt idealne, keby to, co chces bol niekto iny :D
ou som sa pomýlila som bola taka vžita do toho čo píšem že som si to "y" ani neuvedomila..
Ja s ním nechcem riešiť vzťah, len chcem aby mal záujem sa stretávať už len preto aby ma videl a aby bol on ten čo chce so mnou tráviť čas, ale nie len keď chce sex.. :(