Bojím sa prvého sexu

Príspevok v téme: Bojím sa prvého sexu
Broňa4848

Ahojte, mám 17 rokov, s mojím chalanom (19 r.) som už necelý rok, no ku sexu ešte nedošlo. Chceli by sme to skúsiť, no mám strach, pretože on to už má za sebou a ja ešte nie. Rozprávali sme sa o tom, všetko sme si vysvetlili, netlačí ma do toho no ja by som už chcela len sa bojím ako to bude. Problém je v tom, že sa bojím toho, či to bude moc bolieť, či nebude on sklamaný z toho ak nebudem dostatočne dobrá, aj keď mi povedal, že sa nemusím báť keď vie že to bude z mojej strany prvý krát, a nebude odomňa nič poriade očakávať. Chcela som sa len spýtať, či sa nemusím báť keď som už rozhodnutá. Vopred ďakujem :)

ellyy

suhlasim s bellou, dobre si to rozmysli ja som svojmu hned nedala, az po roku a 7 mesiacoch, aj ked vela ludi si myslela, ze sme hned na to hupli, nikomu by som hned nedala aj keby som mala neviem ktoreho partnera v poradi

bella12

broňa, a Ty čo od toho očakávaš? Že ostane s Tebou celý život? Riešiš nepodstatné veci - či to bude alebo nebude bolieť a nemyslíš na to, čo tým stratíš, ak budeš len ďalšia v poradí. Alebo si myslíš, že sa s Tebou po pár rokoch ožení? Že Ťa tak miluje, že potom, čo sa mu odovzdáš, sa na inú už ani nepozrie?

Panenstvo máš len jedno, dobre si rozmysli, či ten, komu ho dáš, si to naozaj zaslúži. Čím dlhšie si ho ponecháš, tým väčšiu cenu budeš mať v očiach človeka, ktorý Ťa bude skutočne milovať.

elly

no ja som vobec nemala taka strasnu skusenost aku tu popisujete...u mna to bolo uplne v pohode, partner bol nezny a mily a vobec to nebolelo a ani ziadna krv nebola...

celestinka

velmi to boli. aj dlho po tom. prvy sex je strasny len ta to boli a ani si to neuzijes, uplne zbytocna vec ale raz a prvy raz sa to musi stat..

M 25

ked si to psychicky nanútiš, že ťa to bude bolieť a tak, k sexu a hlavne krásnemu sexu u teba nikdy nedôjde.. tak bud sa na t vyser a počkaj, kym nebudeš tak v strese,alebo na to chod a uvolni sa hlavne..