Ahojte asi to bude zniet ze som uplna krava, ale ako si na benzinke mozem natankovat auto? :D Ja som inak vazne normalna, ale toto som nikdy nerobila, ja sa iba vozim, ale dnes doma nie su rodicia a ja prave musim ist pre nich, len v tom aute uz nie je benzinu vela... Teda pridem na pumpu, dam tam tu hadicu a kolko to mam drzat? :)) A tiez ani neviem ako sa tam plati :D Prosim pomozte :DDD
Ako sa tankuje?:)
Inak ......bol som na emisnej a tam som mal debatu o kvalite benzinu,ze kde a ako.Najlepsie spalovanie ma Schellka,omv a slovnaft.Ostatne vraj stoja za hovno. Ukazoval mi to aj na pocitaci. Cize radsej o nieco drahsi a kvalitnejsi ako lacny a smejd. Vraj pri lacnejsom v konecnom dosledku aj tak prerobime.Je tam zle spalovanie benzinu a auto vlastne viac pyta.
Ovecka - ked predsa tankujes plnu nadrz, tak nemusis hadicu nonstop stiskat. Zahaknes ju a ona napusta predsa sama...neviem, co si nepochopil ;).
A ja zvycajne poviem, ktore auto, ani nie cislo stojana, ale to uz oni aj vopred vedia, ked si checkuju kamery, len to potvrdia. Ked uz sa na takychto malickostiach pozastavis...
Anemarie,
uz nemusis platit vnutri. Nemusime tu uz platit vobec.
Na Slovensku sa este stale musi chodit platit dovnutra?
I DON´T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
vemeno vyssiu pravdepodobnost explozie ma skor poloprazdna nadrz;) (nasytene pary)
2 dobra vila to odkial mas ze stlacis pustis?? sak normalne stlacis len mierne a pomaly tankujes.....
a nehovori sa ze tamto porsche ale pozries si cislo stojanu a povies mu cislo....