Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa tankuje?:)

Príspevok v téme: Ako sa tankuje?:)
kikush92

Ahojte asi to bude zniet ze som uplna krava, ale ako si na benzinke mozem natankovat auto? :D Ja som inak vazne normalna, ale toto som nikdy nerobila, ja sa iba vozim, ale dnes doma nie su rodicia a ja prave musim ist pre nich, len v tom aute uz nie je benzinu vela... Teda pridem na pumpu, dam tam tu hadicu a kolko to mam drzat? :)) A tiez ani neviem ako sa tam plati :D Prosim pomozte :DDD

Maros75

Inak ......bol som na emisnej a tam som mal debatu o kvalite benzinu,ze kde a ako.Najlepsie spalovanie ma Schellka,omv a slovnaft.Ostatne vraj stoja za hovno. Ukazoval mi to aj na pocitaci. Cize radsej o nieco drahsi a kvalitnejsi ako lacny a smejd. Vraj pri lacnejsom v konecnom dosledku aj tak prerobime.Je tam zle spalovanie benzinu a auto vlastne viac pyta.

dobra vila

Ovecka - ked predsa tankujes plnu nadrz, tak nemusis hadicu nonstop stiskat. Zahaknes ju a ona napusta predsa sama...neviem, co si nepochopil ;).
A ja zvycajne poviem, ktore auto, ani nie cislo stojana, ale to uz oni aj vopred vedia, ked si checkuju kamery, len to potvrdia. Ked uz sa na takychto malickostiach pozastavis...

0vecka

2 dobra vila to odkial mas ze stlacis pustis?? sak normalne stlacis len mierne a pomaly tankujes.....

a nehovori sa ze tamto porsche ale pozries si cislo stojanu a povies mu cislo....