Ahojte asi to bude zniet ze som uplna krava, ale ako si na benzinke mozem natankovat auto? :D Ja som inak vazne normalna, ale toto som nikdy nerobila, ja sa iba vozim, ale dnes doma nie su rodicia a ja prave musim ist pre nich, len v tom aute uz nie je benzinu vela... Teda pridem na pumpu, dam tam tu hadicu a kolko to mam drzat? :)) A tiez ani neviem ako sa tam plati :D Prosim pomozte :DDD
Ako sa tankuje?:)
Skus pouzivat tento olej olejposta.sk
a vlej don aj tento pripravok www.internationalkarting.com.au
lost....ty servisujes kazdy pol rok??
Dovod?
lost....ty servisujes kazdy pol rok??
Dovod?
Lost a vyber hotovosti z bankomatu tvojej banky, kde by si mal bezny ucet, by bol zadarmo, u vas su aj za to poplatky :D.
Lost, s tym nemam ziadne skusenosti, ani nikoho nepoznam zo znamych, kto by tam podnikal.
Priprav sa na ine odvody a dane, ale budes mat za to fungujuce sluzby a system :-).
Ale napr. lieky a doplatky su ine palky, ale tak ak si zdravy, tak sa ta to asi nebude tykat :D. Daj potom vediet, ci do toho ides :D. A za Bastiena tiez budes platit viac aj veterinar stoji dost :-/, ale urcite by sa mu tam pacilo.
lost, haha, no ja som mala na skole AJ a bola mi vies na co :DD, keby som sa bola ucila poriadne NJ uz na skole, bola by som to neskor mala ovela lahsie, no ale naucila som sa aj tak, lebo som musela, nemala som inu moznost :D
Lost, jasne, ze su vyssie dane a Co., ale zrejme za inu zivotnu kvalitu a sluzby celkovo...Rozhodni sa podla seba, chod len do toho, do coho sam chces.
Ak sa rozhodnes tam zit a kupit tam casom dom, drzim ti moc palce :-).
no inac rozmyslal som ze ked uz tak, tak nejaky domcek na nejakej rakuskej dedine..
ale este som nepozeral na plus a minus takeho rozhodnutia, len co mi kamos hovoril, udajne tam maju vyssie dane, co mi je ale uplne jedno, kedze za to dostanu daleko viac ako my tu na Slovensku..
inac to by bola ina ironia, 6 rokov som na gymnaziu (jazykovom mimochodom) nadaval na nemcinu, ze aky blbec by ju kedy vyuzil, naco sa ucit nemcinu, ked sa da s nou kecat len v europe, to uz radsej by som isiel do USA/inej EN hovoriacej krajiny..
a zrazu by som zil v DE hovoriacej krajine??? :D
haha
no ako sa hovori "co nie je, moze byt" :D
Lost, ale ked chces ostat na SVK, tak ostan :-), len mi to nedalo, ked stale citam, co vsetko ti tam vadi a kvoli comu chodis do AT :-P ... tak ma myka a musim ti to napisat.