Zdravím s priateľkou sme už hrozne dlhý čas no v posledných mesiacoch mi nedokáže nič povedať čo jej je čo ju trápi a nepovie mi nič sama od seba, ked sa jej niečo pýtam tak nereaguje ani na otázky či mám radšej odísť a nepýtať sa to jednoducho netuším o čo jej ide a nedokážem si pomôcť musím sa pýtať, lebo ma to trápi. teraz som urobil jednu chybu urobil jej trošku hanbu.. úradoval alkohol ale viem že som neurobil nič zlé len mi to trochu prehnalo celé telo... rýchlo som vytriezvel ale nepomohlo to teraz ma úplne ignoruje a neviem čo mám urobiť neodpovedá mi na otázky ale preč nejde (ani nechcem aby šla) len jednoducho hnevá sa a ja neviem prečo neviem už nič trvá to už veľmi dlho, najradšej by som ležal snou a nestažoval sa neznámym ľudom na internete ....
Nevyčítam z nej čo jej je
Nerob zo seba tajtrlika. Buď nech sa vymackne, alebo si to nevsimaj, a ak bude stale sa bezdôvodne oduvat a nepovie čo jej je, normálne na ňu nahuc či nevie normalne komunikovať. Možno sa ti to zdá drsne, ale zaberie to. Ženy nechcú tutkov s ktorými sa dá tak ľahko manipulovať
qw....je to zvláštne, že priateľka na Tvoje otázky neodpovedá, že ani sama od seba nezačne a Ty, keďže ju poznáš, sám cítiš vidíš, že sa niečo deje a nevieš čo
Vravíš, že to trvá už dlhšie, pár mesiacov...hm, to je dosť dlhá doba a neznačí to nič dobré. Čo sa medzi Vami zmenilo? Odkedy túto jej zmenu registruješ? čo za tým môže byť? čo mohlo byť impulzom tohto jej správania a hlavne zmeny správania voči Tebe? zmenilo sa v jej živote niečo (zmena zamestnania, rodina, priateľky, choroba, odcudzenie-žeby Ťa už nemilovala? alebo nevyskytol sa niekto tretí vo Vašom vzťahu? atd atd)
Nemému ani vlastná mater nerozumie a tak môžeš len hádať, tipovať, čo jej asi môže byť..
Takže ak Ti naďalej neodpovedá a ak z týchto otázok nebudeš v odpovediach na to, čo sa deje o nič múdrejší v čom ten problém môže byť, tak skús sa (ak ju dobre poznáš) spýtať jej najlepšej priateľky či niečo nezistíš...lebo koľkokrát ženy sa so svojím trápením neraz zveria skôr dobrej najlepšej priateľke, než...atd atd
Alebo jej skús napísať list, ktorý pred odchodom do práce či kde jej necháš položený na mieste (nočný stolík, položený pri kabelke, atd atd), kde ho proste zbadá a nájde....skús v ňom napísať pár slovami to, čo si aj sem napísal....Drahá XY...si to najkrajšie čo ma kedy stretlo. Žijem a dýcham len pre Teba. Každý nádych ktorý robím bez Teba ma bolí. Potrebujem Ťa k životu a dúfam že aj ty mňa. Preto ma nesmierne trápi a bolí odcudzenie, ktoré už pár mesiacov v našom vzťahu cítim. Keď sa Ťa pýtam, odpovede neprichádzajú. Tak dúfam, že aspoň týmito pár riadkami som Ti mohol vyjadriť, čo k Tebe cítim a že mi zmena Tvojho správania voči mne nie je ľahostajná. Ak môžeš, neskrývaj predo mnou svoje trápenie radosti či žiale. Aj pri nich chcem byť Tvojou súčasťou. Milujem Ťa..
..no a uvidíš, čo sa stane. Lebo keď sa takto správa žena...tak je buď nešťastná, niečo ju trápi bolí, alebo Ťa už proste ne...atd atd
Skus daaake prekvapenie.. priprav neaku krasnu weceru plus dobra atmosfera... prekvap neakym darcekom proste ked to uvidi musi sa rozhovorit ... snaz sa o daco podbneee .... to bol len priklad...
Vy ste si nejak vymenili role, normalne to byva vo vztahu tak, ze zena o nom chce rozpravat a muz ani za svet. V kazdom pripade tam, kde neexistuje komunikacia, neexistuje ani riesenie. Komunikacia je uplny zaklad na udrzanie vztahu. Neda sa ti nic poradit, prepac.