Bradavice na genitáliách

Príspevok v téme: Bradavice na genitáliách
Ľubka07

prosím Vás, poraďte. kto ste mali bradavice na genitáliách?
mám pocit, že sú len vonku, kúpila som si tyčinku Lápis, niektoré mi odpadli, s niektorými sa skoro nič nedeje. dokonca mi \"vypálila\" časť kože, čo dosť štípe.
no chcem sa opýtať, či tyčinku môžem použiť aj na malých pyskoch a na vstupe do pošvy, kde sa tiež začali objavovať malé bradavice. či to nejako nemôže poškodiť, keďže je len na vonkajšie použitie.
ďakujem za akúkoľvek radu.

RNG

Bradavice su vysledok viralneho zamorenia tela, celeho tela, takze nestaci ich len miestne vypalovat, ale treba si zvysit viralnu imunitu celeho tela aby si virusy potlacila tj aj ich skody, co napachaju v tele. Je na to hromada roznych doplnkov , treba brat viacere a obmienat, pozri cez Google.sk pod rng, herpes ako na to vseobecne. To sa tyka vsetkych virusov, nielen HPV a herpes typov.

nikita00

Viem ze to nie je urcene na genitalie ale ocividne to pomaha a ucinkuje za 3 dni.Ak to ma niekto vo vnutri posvy alebo analu tak tam by som to neriskovala urcite ale ja som si to aplikovala len cisto na vycnelok tak neviem ake riziko by pri tom mohlo hrozit ked to neaplikujem na zdravu kozu..

fialka5

čítala som na čo sa používa koloidum forte a práve na bradavice v oblastí genitálií to nie je zrovna určené,nie je to riziko?

nikita00

Caute.
Tiez som mala asi 2 roky bradavicu blizko klitorisu sposobenu HPV-nizkorizikovy typ.Moja gynekologicka ma odbila s tym ze to je len maly vyrastok a ze sam zmizne ked si imunita poradi s HPV..2 roky..4 cytologie a stale HPV..nikdy mi nic na to nedala tak som to neriesila a cakala kym zmizne no uz som toho mala dost a pred par dnami som vyskusala kolodium forte a dnes pozeram a polka bradavice sa mi odlupla ostal mi tam len malicky vycnelok tak este ten skusim potierat ci tiez odpadne :)) trochu to stipe ale da sa vydrzat..myslite ze by som mala zmenit gynekologicku??

suzie56

na odporúčanie Alice som vyskúšala tiež Kolodium forte a Hlivu ustricovú, táto kombinácia pomohla až nečakane účinne, odporúčam :)

slnecnica485

Ľubka07: jednoznačne choď s tým ku svojmu gynekológi, pretože môže ísť o HPV vírus, ja som to mala a netreba to zanedbať, lebo neliečený HPV vírus môže spôsobiť neplodnosť či u žien, aj u mužov.Vyšetrenie nie je bolestivé,spraví ti doktor stery a keď bude treba odstráni ti to pod lokálnou anestéziou.potom to ide na histologické vyšetrenie, pretože môže ísť o zhubné, alebo nezhubné výrastky.keď budeš chcieť nejaké info, kľudne napíš.A ešte chcem dodať, že to prenášajú muži na ženy.bohužiaľ mne sa to podarilo dostať od dlhoročného priateľa, no chváľabohu som už bez vírusu, aj bez tej svini :-)))

Carie

Bradavice nemusia byt len kondylomy, mozu byt aj moluskum a to je iny virus, kazde z toho sa lieci inak, preto by si jednoznacne mala navstivit kozneho lekara nech sa na to pozrie a nastavi liecbu, ucinne lieky na to si aj tak nemozes kupit bez receptu. Dnes uz nepotrebujes papier od obvodnej ked chces ist na kozne a lekara si mozes vybrat hociktoreho, preto sa nemusis bat hanby. Len si na to preboha nedavaj nic svojvolne, narobis viac skody ako osohu! Lekar ti moze predpisat aj nejake antivirotika (tabletky) aby to rychlejsie ustupilo.

Alice789

Aj KOLOIDUM FORTE je len na vonkajší povrch, čiže na kožu, ja som používala aj na sliznice a bolo to ok, keď štípalo, trochu som pofúkala, radšej trochu bolesti, ako tie potvory :)))