Niesom zrovna typ čo by sa niekomu zveroval tak to urobím rači týmto spôsobom a nechám si poradiť od niekoho nezaujatého :)
Vec sa má tak, že som mal pred 5 rokmi dievča na ktoré som nikdy nezabudol a teraz sme sa znova našli. Pretože som veľmi žiarlivý tak to nemá somnou ĺahké, neznášam keď hovorí o iných chalanoch vlastne si myslím, že sa jej nedá dôverovať, že je otázka času kedy sa zahladí do niekoho iného pretože to u raz urobila. Aj keď už ubehlo veľa rokov a veľa vecí sa zmenilo, ale nemožem jej stále plne dôverovať čo robí vlastne tá žiarlivosť. Inak je to super, chytré, slušné dievča presne také aké som vždy chcel. Teraz keď mala pred maturitou som povedal niečo čo som nemal síce to nebolo až nič také zlé, ale veľmi sa nahnevala a celý týden sa musela iba učiť tak nechcela nič riešiť ani sa somnou už nechce ani baviť. Teraz keď má maturitu úspešne za sebou je to stále také rovnaké stym, že nechce nič riešiť a nechce ma ani vidieť. Povedal som, že je koniec a ona to zobrala v pohode. Nemôžem uveriť, že po tych rokoch čo ju stále milujem a ona ma tiež aspoň to hovorí pretože mala príležitosti mať iných, ale nechcela. Chcela proste iba mna. Neviem niečo sa asi zmenilo pretože už ani na fb veľa nechodí ani neviem či ju chcem späť, ale viem, že je mi veľmi smutno. Myslím, že asi niekoho má, ale pýtať sa ju to nechcem pretože už to neni ani moja vec.
No takže čo mám robiť ? ? :D