Žiarlivosť

Príspevok v téme: Žiarlivosť
Biker060

Niesom zrovna typ čo by sa niekomu zveroval tak to urobím rači týmto spôsobom a nechám si poradiť od niekoho nezaujatého :)

Vec sa má tak, že som mal pred 5 rokmi dievča na ktoré som nikdy nezabudol a teraz sme sa znova našli. Pretože som veľmi žiarlivý tak to nemá somnou ĺahké, neznášam keď hovorí o iných chalanoch vlastne si myslím, že sa jej nedá dôverovať, že je otázka času kedy sa zahladí do niekoho iného pretože to u raz urobila. Aj keď už ubehlo veľa rokov a veľa vecí sa zmenilo, ale nemožem jej stále plne dôverovať čo robí vlastne tá žiarlivosť. Inak je to super, chytré, slušné dievča presne také aké som vždy chcel. Teraz keď mala pred maturitou som povedal niečo čo som nemal síce to nebolo až nič také zlé, ale veľmi sa nahnevala a celý týden sa musela iba učiť tak nechcela nič riešiť ani sa somnou už nechce ani baviť. Teraz keď má maturitu úspešne za sebou je to stále také rovnaké stym, že nechce nič riešiť a nechce ma ani vidieť. Povedal som, že je koniec a ona to zobrala v pohode. Nemôžem uveriť, že po tych rokoch čo ju stále milujem a ona ma tiež aspoň to hovorí pretože mala príležitosti mať iných, ale nechcela. Chcela proste iba mna. Neviem niečo sa asi zmenilo pretože už ani na fb veľa nechodí ani neviem či ju chcem späť, ale viem, že je mi veľmi smutno. Myslím, že asi niekoho má, ale pýtať sa ju to nechcem pretože už to neni ani moja vec.

No takže čo mám robiť ? ? :D

Biker060

Keď mala v škole rozlučku tak chcela ísť večer von, ale ja som jej povedal, že nemôžem, že bude sama. Ja viem povedal som to trochu drsne, ale zase si myslím, že to nieje dôvod nato aby ma už nechcela vidieť. Keď som sa jej ospravedlnil tak to už nechcela ani riešiť. Priznávam, že som ju už veľakrát sklamal tak je možné, že si proste povedala už dosť.

Kavenka114

Ty ešte sám nevieš čo chceš, lebo keď jej nevieš dôverovať, tak ten vzťah ak by začal, bude o ničom, samé hádky a výčiťky, už len keď spomenie, že stretla v buse kamaráta. Nechce ťa stretávať, na koniec povedala, že dobre, ozaj myslíš, že má ešte záujem?

Zaujímalo by ma, čo si jej povedal

Leela333

Myslím, že sa len nechcela stresovať pred maturitou. Okrem toho, so žiarlivcom by som v živote nevydržala, sám píšeš, že sa jej nedá veriť - tak o čom je ten vzťah? Buď na tom zapracuj alebo zabudni na ňu. Hoci myslím si, že ona už proste nemá vôbec záujem.

Carie

Zabudni na nu, najdes si inu. Uz ste toho vela zazili a asi ste uz aj unaveni zo seba, mam z tvojich riadkov taky pocit. Ja viem, ze to nie je uplne lahke, ale ked ta nechce vidat, tak inu moznost aj tak ani nemas. Nie je dolezite co hovori (ze ta stale miluje), ale co robi (nechce ta vidat).