pomozte mi prosim, ako znovu zacat chudnut. podarilo sa mi schudnut len do 3kg za dost dlhu dobu - 3 mesiace a vaha uz nechce ist dole. neviem preco je to tak..mojim problemom su boky a brucho. proste nohavice 40 su mi dobre - zapnem ich - ale na stehnach, cize nohach a viac menej aj na zadku su mi dost velke, no zase 38 su mi ovela lepsie, ale tie nezapenm. potrebujem dalej chudnut lebo vidite ako je to s tymi nohavicami. neviete mi poradit co robit?
Prestala som chudnut
mimochodom, aj zo zdravej stravy sa da priberat. Ja nejem nic nezdrave a viem pribrat :))
mali by ste sem napisat, co ta "zdrava strava" u vas predstavuje. Dajte jedalnicky.
Peta11- samozrejme, že behaním chudne brucho. Behaním chudne všetko! Komplet.A hlavne problémové partie žien. Nohy, zadok, brucho, boky. Ak by ľudia behávali vo väčšom merítku, neboli by obézny a nevymýšľali trápne diéty. Behanie je najlepšie a zároveň najprirodzenejšie kardio. Kto má fyzické možnosti aby behal(všetci do 100kg), radím vám začnite behať. Kto má veľkú nadváhu, tak aspoň rýchlokrok.
ani ja nedrzim diety, tiez len zdrava strava a cvicenie a ziadny vysledok
No ja som na tom tak isto, az na to, ze som neschudla ani tie 3 kila! Nedrzim ziadne diety, pretoze ich nepovazujem za zdrave, snazim sa zdravo stravovat a cvicit, ale akosi to nezabera. Tiez mam velkost 40. Fakt neviem.
Pomože behanie na schudnutie z brucha?