mala vydrz

Príspevok v téme: mala vydrz
ejakulator

Zdravim, s priatelkou zaciname sexualne zit (5. pohlavny styk), no ja mam problem s malou vydrzou, zatial vzdy cca do 2-3 min. Takymto stylom si to neuzije ani jeden z nas, preto by som bol zvedavy na vase nazory, rady ako tomu pomoct, aby to vydrzalo dlhsie, kedze chcem, aby si to aj ona nalezite uzila a zalezi mi na tom. Kde to som uz precital, ze je to problem vacsiny mladych ludi (20 rokov) a, ze vekom, pripadne praxou sa to upravi, no aj tak by ma zaujimalo, ze, co pre to mozem momentalne spravit. Vdaka.

04Large

Druhé kolo zaberie. :-)
Dosiahneš orgazmus a proste pokračuj. Viem toporové telieska ochabnú a niekedy to nejde, tak si zober pred aktom tabletku na erekciu (nemyslím Viagru, ale niečo voľne dostupné.)
Ja tiež sa niekedy spravím rýchlo. No za chvíľočku pokračujem. Rieš to takto. :-)

ejakulator

No tak skusili sme prerusovanu suloz, aj ekd mi to vadi, ze to prerusujeme, ale tak dufam, ze casom to uz bude len a len lepsie a moja vydrz pojde hore. Zatial sa mi u nej podarilo vdaka prerusovanej sulozy 2x slavit uspech, ale este sa mam v com teda zlepsovat, tak nechcem zahalat. :)

kvetinka66

Ahoj :) mali sme s priateľom podobný problém. Ked som ho robila pusou, tak paradicka, vydrzal by aj do rána :) ale akonáhle vnikol do mna, tak do dvoch minutiek bol :) Takze co ti poradit? Chce to len trenovat a trenovat. Fakt to pomáha, teda nam urcite. Vcera sme mali sex a normalne parádicka, takých 5 minút dal určite, takže som si užila :)

ejakulator

aj by som dal, len neviem preco, ale ked som s nou akoby som bol v strese, ze zlyham alebo neviem, co, lebo druhykrat sa mi uz nepostavi, pricom doma ked si masturbujem, tak nema problem sa za moment znova postavit

ejakulator

Preto by ma zaujimalo, ze ci sa to casom a skusenostami bude zlepsovat, kedze som novacik v tejto oblasti :) alebo ako by som tomu mohol pomoct.