Môj problém súvisy hlavne s výzorom od mala mi odstávajú uši a mám stoho neskutočne komplexy a aby toho nebolo málo postupom času došlo k vybočeniu nosovej priehradky čiže môj nos vyzerá dosť strašne... Dosť všetko zakrývam neviem sa stým nikomu zdôveriť a navyše sa strašne bojím ísť na operáciu. Ja už vážne neviem čo mám robiť v tejto situácií celý ten môj život je taký o ničom :( Niekedy mám také stavy že lepšia by bola asi len smrť :((. Neviem či sú moji rodičia slepý ale ja fakt trpím.
Zúfalstvo
uplne ta chapem co prezivas, aj mne odstavaju usi a tiez to mam v rodine tazke, rodicia mi v detstve plastiku urobit nedali, ale hlavna vec je ze sa na ludoch ktori maju odstavajuce usi alebo velky nos ci male prsia posmievaju pritom plastiku odsudzuju,,, to je teda kombinacia, najhorsie su tie posmesky strasne to rani, ale raz by som si chcela dat spravit usi a byt novy clovek, mat super uces a sebavedomiev hrsti!
co ti pere kvoli tomuto sa zabijat:D sak normalne chod na operaciu tam ti to spravia za 5 minut a nebude to ani drahe lebo to je primitivny zakrok
a vsimas si kolko ludi naokolo ma chyby a nie su vysmechom?
usi su vysmech? odstavajuce usi su rozhodne lepsie ako kratsia noha, 3 prsty na ruke, psoriaza na tele atd atd.
nauc sa vazit co mas.
kazdy ma svoje chyby. tak bud si ich nechaj odstranit operaciou ak ti to tak prekaza alebo sa s tym nauc zit.
ale take ze lepsia je len smrt? ked budes mat vaznu chorobu, len sa nad tymto zasmejes. to uz ta netrapi ci mas pracu, partnera, mastne vlasy... tam ta trapi len jedine.
Nehovorím o dokonalej kráse ale chcem žiť už konečne ako človek, ktorý nebude výsmechom spoločnosti a nemám silu už ďalej tomu unikať...
a preco sa teda nezdoveris rodivcom, ked su podla teba slepi?
a naozaj si myslis ze zivot je len o dokonalej krase? to sa mas naozaj este co ucit