Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem sestru svojej manželky

Príspevok v téme: Milujem sestru svojej manželky
SomZufaly

Som už úplne zúfalý a neviem ako dalej preto píšem sem. Takže som v situácii z ktorej neviem či je možné sa vlastne nejako dostať. Milujem totižto sestru mojej manželky. Možno si budete myslieť, že som hajzel a že si nevážim svoju ženu lenže ja jej sestru milujem už desať rokov a stále to trvá. Ked som mal 25 spoznal som svoju terajšiu ženu a dali sme sa do kopy. Asi zhruba po 3-4 mesiacoch som spoznal jej mladšiu sestru a akoby do mňa udrel blesk. Zo začiatku som si myslel, že je to len pobláznenie, ale ako sa ukázalo nebolo to len také chvílkové poblúznenie. Ked to ani po roku neprestalo tak som začinal byť zúfalý, ony majú so sestrou úplne úžasný vzťah a vedel som že keby som sa s jej sestrou rozišiel stratil by som obe a navyše som urobil najväčšiu chybu svojho života a oženil som sa so sestrou tej ktorú milujem - najskôr asi pod tlakom z beznádejnej situácie a preto, že som zbabelec - ja neviem. Ale proste prežívam peklo na zemi, lebo sesra mojej manželky býva o ulicu dalej - navyše sa pred dvoma rokmi vydala, stretnutia sa nejak veľmi obmedziť nedajú -a to som už skúšal, nepomohlo. O mojich citoch nevie nikto iba ja sám a dusím to v sebe a je mi z toho príšerne. S tou sestrou mojej manželky sme sa za tých 10 rokov tak zblížili že sú z nás najlepší priatelia a nikdy medzi nami nepadol ani len bozk iba sa občas objímeme a to sú tie chvíle pre ktoré žijem. Milujem byť v jej prítomnosti no zabíja ma táto situácia a ten pocit že nemôžem byť s tou ktorú milujem. Dakujem každému kto si toto celé prečíta a poskytne nejakú radu. Dakujem

Carie

A to sa ta ani nespytala preco sa chces rozviest? A s tymi financiami, je to len tvoja domnienka ze chce s tebou ostat len kvoli peniazom. Sam hovoris, ze zaraba dobre, myslis, zeby sa sama neuzivila? Okrem toho, ak by si mal zivit jej sestru, s radostou by si jej dal aj ovela viac a vobec by ta to nemrzelo. Ze z tvojich penazi ma nieco tvoja zenu ta hrozne stve, pretoze ju neznasas. Ako sa podla teba v manzelstve zije, kazdy ma svoju kasu a oddelene financie?

[zruseny15]

Zufaly,

myslela som to tak, že tie Tvoje príspevky sú písané tak neprirodzene, ale zato veľmi "presne", tak čitateľsky. Nezdá sa mi, že Tvoj príbeh je skutočný. A to som dosť intuitívna.

HAPAX

Chlapce - aj mne sa to stalo, paradoxne tiez milujem svagrinku asi 10 rokov a jej segra, ktora je mojou manzelkou o nicom netusi.U nas je ale situacia ina:Ja sa neplanujem rozvadzat, preto ze mi taha na 40tku a v takom veku sa uz neoplati riskovat vztah, pretoze clovek moze zostat lahko sam. Ja som bol do svagrinej zamilovany uz v dobe, ked som s jej segrou, cize mojou zenou este len chodil. Nedokazal som potencialnej svagrinej povedat, ze ju lubim - dovod:predpokladal som, ze by som zrejme prisiel o obe. To, ze ona tych 10 rokov citila zial to iste, som sa dozvedel TOTALNOU NAHODOU (!!!) az niekedy pred rokom. Lenze, jej segra bola,a aj stale je do mna zamilovana a zrejme by som jej nedokazal zlomit srdce.

Co sa mi paci na mojej manzelke je jej cielavedomost, huzevnatost, naprosta oddanost a laska - zial, nie krasa a nie je to ta, ktoru "milujem", az mi rozumies...

Co sa mi paci na tej, ktoru "milujem" - cize na svagrinej je zase jej obrovska popularita, elegancia a sarm, ktorym moja zena zial ovplyva minimalne. Je troska povrchna a trosiiicka sebecka.

Cize podtrzeno a secteno - ako hovoria nasi bratia cesi - spravil by som defacto blbost, keby som si bol vzal "svagrinu", miesto jej segry, ktoru mam teraz. A ta zamilovanost...hmm...pomaly, pomalicky klesa... ale ozaj len o milimetre z kilometra. Neviem, ci je to dobre, ci nie, no so svagrinou sa nam pri kazdom nasom stretnuti obom zachveju srdcia, ked si pozrieme do oci a este to pekne dlho potrva, kym nadobro vyhra rozum nad laskou... Co myslis - spravil som chybu, alebo nie...?

AlexSandra

Carrie a spol,

co vy na to? Naozaj jej znicil polku zivota? Zjavne ju tato informacia ani neprekvapila, ani nezarazila. Mozno sa ani nepytala na dovod.

Presneee takto som si tu zenu predstavovala, mohla som poslednych 5 prispevkov, kde sa spominala zufaleho zena, rovno napisat ja, vsetko by som trafila..

Ci to je alebo nie je skutocny pribeh, mi je vcelku jedno, som len citatel, potesilo ma vsak, ze som po 2 prispevkoch dokazala odhadnut celu situaciu.

Zufaly, nemyslis vazne, ze sa nechas vydierat ?! Ci to urobis, lebo poprosila svagrina? :/ Ak to urobis, snad z toho aspon cosi budes mat..

SomZufaly

laila nechápem - zapadajú do seba? Ked mi niečo nesedí, nemalo by mi to zapadať do seba. Ja viem, že toto je neobvyklá situácia, ale aj také sa v živote stávajú...

[zruseny15]

Ľudia, ja neviem, či sa niekto nenudí a nerobí si z vás "dobrý deň". Všetky tie príspevky od zúfalca mi až príliš do seba zapadajú, nič s reálnym životom.

SomZufaly

Situácia je taká, že som sa manželky piatok večer spýtal, ako by reagovala keby som sa chcel rozviesť. Nastala otrasná hádka, pri ktorej mi úplne jasne povedala, že ona sa rozvádzať nechce a nebude. Mám pocit, že je to asi iba kvôli tomu, že by nezniesla to, že je medzi svojimi kamarátkami prvá, ktorá sa rozvádza a samozrejme by do istej miery prišla aj o finančný komfort. Zarába síce dobre, ale väčší príjem mám ja a jej náklady sú dosť vysoké. Samozrejme sa sťažovala svojej sestre, ktorá sa mi po krátkej odmlke včera ozvala a prosila ma, aby som sa nerozvádzal, že to je úplná hlúposť a všetko sa vyrieši. Povedala, že sa musíme stretnúť a porozprávať. Dohodli sme sa na piatok, a ospravedlňovala sa mi, že sa mi dlhšie neozvala, ale že si potrebovala urovnať v hlave to čo som jej povedal a okrem toho sa jej nedarí s manželom otehotnieť, tak bola u doktora a nemala čas, má toho teraz veľa. Povedal som jej, že to úplne chápem. A s manželkou máme tichú domácnosť. Som z toho na nervy, stojím na jednom mieste, na nič nemám náladu, najradšej by som bol keby už bol piatok...

Honor

Čítam príspevky od začiatku a je to veľmi zaujímavý príbeh. Avšak všetko tu už bolo spomenuté a mne ostáva ti len popriať veľa síl a šťastia nech ten nápor teraz zvládneš ;)

lienka00 - akurát som ešte chcela spomenúť, že tento príbeh mi pripomína jeden film, takže konkrétne tebe to napíšem..film sa volá Something borrowed, pozri si o čom to je. Nie je to o sestrách, ale o kamarátkach ;)

Barbora_Bn

Ahoj , práve som si čítala všetky tvoje príspevky a dojali ma ... Nejdem ti tu dávať rady, ani nič podobné , len ti chcem popriať veľa šťastia . Držím ti palce .