Zofka, Zdenka, Zelka?
Meno pre babo Žofia, Zdenka alebo Želmira?
Bože môj, ani jedno! to by som svojej dcére nikdy neurobila :DDD
ale najkrajsie meno je aj tak Zuzanka :-)
Zdenka je najkrajšie s tých 3
mne meno na ž evokuje meno pre kravu...ak chces nieco co je v kalendari nepovsimnute dlhe roky a chces to na z tak odporucam zinu, zoju...aj ked ani tie mena nie nejak ultra nadherne...aj ked predpokladam,ze decko je uz na svete a asi sa vola zofia :P
Je síce pekné že vyberáš netypicke meno, lebo hned bude každý vediet o koho ide. Povie sa: idem zo želkou a nikto sa nepýta s ktorou ,ale ja neviem to je take divne..strašne škaredo sa to dá preonačiť..Žela! Žofa! to je hrozne...Žofiu určite nie, ešte ta Zdenka jak tak
preboha .... nerob to prosím ťa tvojmu dieťaťu .... želmira , žofka ... ja by som ai požiadala o zmenu mena kebyže také mám ... hadam nechces aby sa mu v skole smiali .. :D
Sofia je v pohode... ostatne co tu menujes su dost na hovno :D
najkrajsie meno z nich je Zdenka, ale to je ceske meno
Po prvé,dieťa nie je korytnačka,pri ktorej tvoja fantázia mien zájde až do krajností a nebudú z toho nasledky.
Po druhé,píše sa rok 2012 a nie 1912,ak chápeš,čo tým chcem povedať.
A po tretie,ano,dieťa si nevyberioe či sa mu budú vysmievať alebo nie,no s tým,že Beta,Luca...takto sa vysmievajú deti "bežné" zato Žofa,Žela-to je brutál!Ale vidím že vysvetľovať ti to-to je ako hrach na stenu hádzať!
otras nad otras, vyber si radšej z inych mien, prinajhoršom Zdenku...rovno Rozália nie? :D tak sa moja prababka volala