co zanamena usmev?

Príspevok v téme: co zanamena usmev?
человек

Tento tyzden sa mi uz druhy krat stalo ze sa na mna usmiala osoba cudzieho pohlavia. V jednom pripade to bolo v obchode ale to by som prikladal asi len pometenosti dotycnej osoby. Druhy pripad je ale komlikovanejsi:
Stal som sam pred studijnym oddelenim a postavilo sa vedla mna aj take celkom pekne dievca ktore vobec nepoznam. Povedala mi ahoj pricom sa mi pozerala do oci a este sa pri tom usmievala. Ja som sa trochu usmial tiez ved som neni az taky trulo a koniec koncov bolo prijemne byt aspon v takomto kontakte s inym clovekom. Potom som bol hned na rade a isiel som do miestnosti. Potom som ju videl az ked som ja vychadzal a ona vchadzala ale uz som jej nevenoval pozornost a trielil som inam.
Viete nemam ziadnych kamaratov (co ma stve dost velmi) a ani dievca (co ma stve trochu tiez (asi je to dosledok toho prveho)) som este nikdy nemal a to mam uz prosim pekne 21 rokov. Vobec sa nevyznam v ludskom spravania nedokazem odhadnut co tieto veci zanamenaju.
Bol by som rad keby mi tento ukaz niekto vedomejsi objasnil lebo take nieco sa mi nestalo prvy raz.

lost

ne divu necitam, nemozem citat aj pisat naraz :D (a uz len z principu nebudem suhlasit s konkurenciou :P )

ale tak - existuju teorie a fantazia nepozna hranic :)

ani ja neviem ake cisla padnu dnes v loterii, no aj napriek tomu si mozem natipovat, mno nie? :P

mozno by som, ak teraz napisem, "HEPBAK a majkyy1111, ideme na rezen?" vyzeral ako debil, mnooo... na svete je 7 miliard ludi (i ked v blizkom okoli len par desiatoktisic nanajvys, cize sance klesaju extremne) ale pokial ucastnici v danom case uplne asocialnu naladu, tak pročne :)

existuju teorie...ale prax je niekedy uplne ina :)

HEPBAK

lost: Iba ma jaksi ta zaraza ze hoci si na tom rovnako ako ja aj tak sypes jednu radu za druhou jako skuseny harcovnik v obore medziludskych vtahov. Ako to s tebou teda je?

lost

NEPBAK

neviem ci to funguje, lebo som to este neskusal, ale

you miss 100% shots you dont take.

resp. preco skusal len 1 metodou? preco neriskovat trochu? kde by bol svet ak by nikto neriskoval? ak by sa kazdy bal el.prudu? :)

proste risk je zisk..

to k "partenerske", ale "priatelske vztah" si hladam akokolvek. proste od klasickeho zoznamenia sa v obchode, tj. clovek tam pracuje a ja som zakaznik a neskor sme kamosi, cez zoznamenia sa cez psa (s inym majitelom psa) a sme kamosi, alebo proste na net dam "cas a miesto" a niekto tam uz pride, naslepo.. (sport, rezen, hocico)

sice je to obcas divne, ze s clovekom co sa "vidim" dva tyzdne cez net zrazu spim v rovnakej hotelovej izbe v uplne inej krajine kde som nikdy nebol, no ale ;)

risk je zisk..

konieckoncov - ak sa nieco pokazi, nebude to vediet cela plejada kamosov a rodina :D

ferotaraba

ja som ti chcel len to, ze nie je spravne sa trapit. je mi jasne, ze to dokonca moze byt naplnujuce alebo uspokojuce pre niektorych ludi.
ale clovek ma mat rad seba a aj inych. a povinnost netrapit ani seba ani inych, ked ta radost a stastie nikde nie je, clovek by si ich mal aspon vo svojom vnutri vzbudzovat a do dobrej nalady sa vnucovat.

ps k tomu jak sa nadvazuje kamaratsvo a laska - z kazdeho jedneho konfliktu moze nieco vzist. konflikt myslim akoze stretnutie alebo interakciu dvoch. a tym "moze" myslim ked chces

NEPBAK

Dakujem za isto rozumne rady ale ja kamaratov a dievca nechcem. Ja sa nad tym iba rad trapim ze ziadnych nemam. Mozno by som aj chcel... alebo mi staci vediet ze ini ludia su stastni ja uz byt nemusim. Dobre beriem spat jednoducho neviem co chcem.
PS lost: a tebe tieto veci nebodaj funguju ked mi tak suverenne radis co mam robit? Jakoze nic v zlom ale mne osobne sa nezda ze ci uz partenerske alebo priatelske vztahy zacinaju takto. Podla mna sa dievca hlada cez kamaratov a kamarati cez rodinu alebo primordialnych kamaratov z detstva.

lost

mal si ju pustit pred seba.. (ak ste neboli volany do izby menovite)
a nabuduce povedz ahoj ty :)
a usmej sa..
a sleduj co spravi..
potom asi zistit co mysli/ela