Tento tyzden sa mi uz druhy krat stalo ze sa na mna usmiala osoba cudzieho pohlavia. V jednom pripade to bolo v obchode ale to by som prikladal asi len pometenosti dotycnej osoby. Druhy pripad je ale komlikovanejsi:
Stal som sam pred studijnym oddelenim a postavilo sa vedla mna aj take celkom pekne dievca ktore vobec nepoznam. Povedala mi ahoj pricom sa mi pozerala do oci a este sa pri tom usmievala. Ja som sa trochu usmial tiez ved som neni az taky trulo a koniec koncov bolo prijemne byt aspon v takomto kontakte s inym clovekom. Potom som bol hned na rade a isiel som do miestnosti. Potom som ju videl az ked som ja vychadzal a ona vchadzala ale uz som jej nevenoval pozornost a trielil som inam.
Viete nemam ziadnych kamaratov (co ma stve dost velmi) a ani dievca (co ma stve trochu tiez (asi je to dosledok toho prveho)) som este nikdy nemal a to mam uz prosim pekne 21 rokov. Vobec sa nevyznam v ludskom spravania nedokazem odhadnut co tieto veci zanamenaju.
Bol by som rad keby mi tento ukaz niekto vedomejsi objasnil lebo take nieco sa mi nestalo prvy raz.
co zanamena usmev?
Tak som si na to rozpomenul podrobnejsie a prebiehalo to takto:
Prechadzam sa pred dverami. Prichadza ona a mne sa zda ze som ju tym prechadzanim zmiatol tak ze si nie je ista ci cakam pred tymi istymi dverami ako ona.
Zakomunikovala na mna neviem uz presne ako ale ja som si to prelozil tak ze sa pyta ci cakam pri tych dverach. tak som povedal "tu cakam" a otocil som sa ku dveram.
Ona povedala "ahoj" (preco az teraz?) co ma nesmierne zaujalo tak som sa knej v momente otocil a zbadal som ze sa na mna dost velmi usmieva. Nastal ocny kontakt asi 2 sekundy (u mna dost zriedakva vec) a aj ja som som sa trochu pousmial ale velmi mi to neslo (mozno menej je niekedy viac).
Potom som sa otocil spat ku dveram a stal som tak asi 5 sekund ked sa tie dvere otovorili a ja som vstupil.
Prepacte ze tu vypisujem sprostosti ale pre mna je to dost vynimocna vec tak si nad tym lamem hlavu.
Len aby aj Ivovi Bendovi neprisiel brutalny ucet za rozhovory s Astarom Seranom :-)
I'm so happy 'cause today
I found my friends
They're in my head
:)
mam jednu kamaratku v hlave uz 10 rokov :D
a zopar kamaratov mam v hlave tiez, ale ti su aj realny, respektive boli :D
ale tak, bejvavalo aj take, ze som mal stovky kamosov online (za mladi, ked som este bol aktivnejsi ako teraz) no ale teraz sa to otaca, resp skor vyrovnalo
i47.tinypic.com
dvaja online, dvaja offlin a to je cele :D
cizeeee, vravis ze mam na to sa stat priemierom raz? :D alebo aspon politikom? :P no to by nebolo zle :) vzdy som tuzil po nejakom lamborghini :D
inac: i47.tinypic.com
lost: boze to su strasne omacky :-)
Ved ty si lepsi demagog ako niektory nasi politici a to nemyslim ako vycitku ale ako pochvalu lebo aj demagogia je umenie (sofisti by suhlasili).
A este nieco ak sa nenahnevas by som sa ta opytal: Ktorych kamaratov mas viac zivych alebo tych v hlave?
Myslim to vazne lebo ja mavam kamaratov v hlave ale ziaden netrva dlho najviac hodinu.
ono zivot je sranda a ja som cim dalej za tym volnejsiu srandu (ale stale s istymi limitmi)
tj. zivot beriem ako poker - mozes robit hocico ale vysledok nemozes vediet (len predpokladat, percentualne), no ludia su daleko nevypocitatelnejsi ako karty.
kazdopadne, nevidim dovod na to, preco by clovek mal mat nejake prisne limity :) tym len myslim to, ze clovek ak ked nieco chce, tak by sa mal aspon pokusit o dosiahnutie toho co chce, aj ked su sance blizko k 0% ...
a btw na nete je lahke byt harcovnik :P