ahojte, chcem sa spýtať, či neviete o nejakom prípravku, odfabovači, čo zosvetlí vlasy len tak o 2 až 3 odtiene, mám totiž na hnedo zafarbené vlasy, ale nemám nejakú jednotnú farbu, konce sú tmavšie, vrch svetlejší....teraz si chcem dať takú svetlejšiu farbu, čiže nepotrebujem to odfarbiť nejako brutálne, len ako som písala, 2 až 3 odtiene, čo si myslím, že bude asi šetrnejšie....ale pozerala som odfarbovače v drogérke a videla som len také nejaké strašne brutálne, čo zosvetlia o 6 odtieňov....nemá skúsenosti s nejakým takým "ľahším" zosvetlením, príp. nejaké výrobky ak by ste vedeli poradiť? ďakujem
zosvetlenie vlasov
balea zosvetlovač, možno to budeš mať trocha nažltlé ale po zafarbený ti farby chytí krásne :)
ja som mala čierne vlasy a použila som zosvetľovač z Palette, nemôžem si naň sťažovať.
čo sa týka kaderníčok, tak ja som si vlasy vždy prefarbila lepšie ako ony, takže tak. :)
...hlavne si nic nerob doma sama...uz som tu niekolko krat spominala, na toto je kadernicka...potom sa vsetky cudujete a vyplakavate, ze mate na hlave zltu slamu...
a na ten melír to potom zafarbiť? ono ja by som radšej jednofarebné vlasy, lebo melír ako taký sa mi nepáči...
urob si melir, bude to lepsie vyzerat