Do Chorvátska v júni

japri

ahoj všetkym rad by som podotkol že tento rok to s teplotov vody v Chorvatsku je uplne topka ak ste niekdo vyskušali Tatransku Strbu v maji tak asi taka voda je teraz v Chorvatsku(len pre ladove medvede)!!!!!!!!!!!!!
piešem priamo z Chorvatska tak viem o čom vravim prajem tento rok každemu vela štastia zdravy vas japri dna 7.7.2013

soffa

ahoj aj ja idem v juni,teda 15steho.Do Chorvatska chodim kazdy rok,a bola som aj v juni,v juli ,aj v auguste.v juni a v juli je vyssia teplota vzduchu(36-40st)ale je studensie more(20-24st).v auguste je teplota vzduchu sice mensia(30-35st)ale zase voda je prijemna 27stupnova.ale zase v juni nie je tolko vela ludi ako v juli a v auguste,cize hlava na hlave...a ak ty ides az na juh do Dubrovnika tak tam bude super teplo uz v juni a hlavne malo co na makarskej riviere prsi...tak nech ti to vyjde.inak Dubrovnik je nadherny....

čerešňa

Presne tak, aj keď je v júni more ešte studené, stačí ak je teplý vzduch a celé dni slnečno, však počas sezóny sa to more prehreje nanajvýš o dva-tri stupne než pred sezónou a ten teplotný rozdiel pri horúčavách ani nezbadať.

dobra vila

Och, tak to ja nemusim... ked je more teple ako pišačka :DD, neposobi vobec osviezujuco...na brehu sa rychlo zohreje pri vyssich teplotach a telo si i tak rychlo zvykne, najma ked budes plavat...Aj ked skutocne neviem, nakolko je studene chorvatske more v juni...slecna nam potom da vediet :)

M 25

no pre mna je velmi dôležité teplé more ..
minulý rok sme boli vo Vodiciach, v júli, počasie síce vyšlo na výbornú, 38 každý den a slnko, ale voda príšerne studená ... to bolo hrozné niečo :/

dobra vila

To, ze more bude studene, podla mna az tak nevadi...hlavne aby im vyslo pocasie, potom bude to studene more aspon osviezujuce :)

rozaa

Už sa počasie nedá posudzovať podľa mesiacov... Posledné 3-4 roky sa nám dovolenka kvôli zlému počasiu nevydarila, protivné počasie, temer sme sa nekúpali, a to sme boli začiatkom septembra, v auguste, v júli. Neviem na čom záleží, asi na šťastí. Tak nech sa ti v júni počasie vydarí.