Dobry den vospolok...moje problemi sa odvijaju z roboty..v praci mam ten problem ze sa najdu ludia ktory po mne skacu a zosmiesnuju ma...ja sa im vsak neviem postavit a povedat si vlastny nazor aj ked viem co by v turanu povedala mne sa vsak spravi hrca v hrdle a zasekne ma...moj majster je totalny chudak ponizuje vela ludi z firmy a ja mu mam chut uz konecne nieco povedat no vzdy ma zastavi spominany problem...snazim sa aj vychadzat s ludmi ked sii nemozem pomoct ale to su take ohovaracne tipy a ja uz chodim s odporom do roboty...a dnes?je problem najist si nieco ine..a to mozno pojdem do zahranicia...len neviem ako tam mam este zlvadnut tych par dalsich tyzdnov...a vyjadrit sa ako sa mi patri...dakujem ak mate niekto skusenosti tak ako ste to riesily?ignorovat to sa stale neda...
kde to speje....
sice tazko znasali?ako ich poznam by sa este smiali ach ta ludska lahostajnost
sice tazko znasali?ako ich poznam by sa este smiali ach ta ludska lahostajnost
baby veru ze mate pravdu ...mam tam novu kolegynu a stale ma vola kavickovat:Daka nahoda...a vravi mi kadeco aj zo sukromia a nepozname sa dlho,ale davam si pozor..nevravim jej nic takeho ale ja viem uz toho vela:S ale nemam za potrebu niekomu nieco vraviet ,ono skusim sa potrosky vzopierat nie zase vykricat co mam na srdci asi by to tazko znasali ale urcite sa vzopriem !!!
Maoam, Ty presne vieš :).
Ja som tým chcela len toľko, že by mimba mohla skúsiť sa raz vzoprieť a uvidí, ako sa budú tí neprajníci tváriť, správať a podobne. Jednoducho, za pokus "nič" nedá.
Ale áno, máš pravdu. Sú ľudia, ktorí sa chovajú špinavo a po takomto vzopretí sa, sa môžu chovať ešte špinavšie a ten, čo sa vzoprie môže psychicky spadnúť ešte hlbšie....a v konečnom dôsledku z toho pokusu za ktorý "nič" nedá viac stratí ako získa.
Každý si to musí zvážiť sám, či mu to za to stojí a musí vedieť sám, čo zvládne, čo je pre neho prijateľné a čo už je nad hranicou.
mimba, dovolim si povedat, ze je to tak asi skoro vsade :-)
najhorsi su ti, o ktorych by clovek povedal pravy opak, ti, kde to vidis hned, nie su ti najzakernejsi, ale ti, ktori sa hraju dlhodobo na najlepsich priatelov a tahaju sukromne infosky, ponukaju pomoc, pripadne chcu nadviazat aj sukromne blizsi vztah, kavicka po praci, ohovaracky kolegov poza chrbat - to je to najhorsie
taky clovek vsetko zneuzije a otoci proti tebe vtedy, ked to najmenej cakas
asi je najlepsie v praci robit len svoj job a do nicoho sa nedat zatahovat ani sa s nikym nezblizovat nijako nad ramec najnutnejsieho
maoam,tak pekne si vystihla firmu kde pracujem...ved to ze najblizsia praca bude asi ta v zahranici,tak tam sa tak aj zachovam,ale zacnem uz tu aj ked to pojde urcite tazsie,ved co som sa uz ja naplakala koli tomu doma...budem bojovat uz ani jedna slza:Dta vcera bola posledna!
mimba, dôverne to poznám...Ale ľudia sú naozaj špiny a zlí, netreba byť taký dôverčivý, naivný, ústretový voči každému. Treba byť viac obozretný. Aj ten čo sa Ti môže javiť ako najlepší priateľ Ti môže uškodiť.
Inga22: tak to boli ti 'lepsi' :-), ktori iba skusali hranice, ale vo svojej podstate neboli taki otrasni, tak to potom staci, u takych ludi, tiez som to zazila, s tymi sa da
ale drviva väcsina je horsia
mimba, tvoj postoj je pre teba prirodzeny, si mily, priatelsky, nekonfliktny clovek s tuzbou po harmonii ako v sukromnych, tak aj v pracovnych vztahoch, z coho logicky vyplyva, ze velmi rada by si mala kamaratov aj na pracovisku a super priatelsku atmosferu, nie si zakerna, nie si falosna, si priatelska...ibaze 90% ludi je INYCH :-/, najmä v praci, tam si kazdy razi svoju cestu, je tam vela falose, vela podrazov, vela pchania sa do zadku tomu, od koho mozu kukat nejake vyhody, postup...:-//
ja ta uplne chapem, ty len musis pochopit, ze v praci je to nieco ine a ze tam priatelov nemas hladat (su vynimky, jasne, ale taky clovek sa prejavi casom aj sam :-) )
proste del pracu a sukromie a nebud prilis mila a pristupna, lebo TO VSETCI V PRACI STRASNE ZNEUZIJU