šúpanie kože na dlaniach

Príspevok v téme: šúpanie kože na dlaniach
ander

ahojte, chcel by som sa vás spýtať čím by mohlo byť spôsobené šúpanie sa kože na dlaniach a prstoch na dlaňovej časti. nikde inde na tele sa mi to nerobí a ani nikdy nerobilo. jedná sa len o šúpanie kože, žiadne iné "defekty" tam nie sú ale šúpa sa vo veľkom. zatiaľ som na to používal indulonu nechtíkovú + nejaky volne dostupny gel z lekarne proti plesnovym ochoreniam.
za kazdu radu k veci vopred ďakujem !

Ivka 1

Ander Tvoje ťažkosti je potrebné riešiť nielen zvonku ale aj zvnútra. Všetky kožné problémy začínajú vo vnútri človeka . Natieranie aj tou najlepšou mastičkou na svete nepomôže, ak sa organizmus neočistí od voľných radikálov a nedoplnia sa živiny ,ktoré telu chýbajú. Môjmu strýkovi pomohlo užívanie Golden Yaccy , trpel tým dlhé roky .Dlane praskali a keďže hrá rekreačne basketbal , bol z toho veľmi nešťastný.Ak budeš chcieť vedieť viac aj o tom,ako prečistiť organizmus zvnútra a doplniť živiny do organizmu, veľmi rada Ti napíšem viac. Keďže sa jedná o plesne je potrebné užívať aj kvalitné probiotiká a ruky natierať propolisovým krémom.

Maros75

Antiseptický krém na ruky s olejom čajovníka austrálskeho
Obsahuje antiseptický olej čajovníka austrálskeho a zvláčňujúci makadamový olej. Zmes prírodných aktívnych látok obmedzuje rast nežiaducich mikroorganizmov.
Obnovuje ochranný kožný film a regeneruje citlivú alebo poškodenú pokožku. Je ideálny pre každodenné ošetrenie suchej citlivej kože.