onedlho mi konci rodicovska dovolenka. poziadala som o predlzenie RD zo zdravotnych dovodov.Ako dlho sa caka po Poziadani o Predlzenie RD(aj poberania rodic.prispevku) zo zdravotnych dovodov, ako dlho to trva, kym daju vyrozumenie? dostali ste aj nejake potvrdenie z UPSVR ze ste odovzdali ziadost aj s lekarskymi nalezmi?mali mi to dat, ci nie? Mne totiz len zobrali ziadost aj s lek.spravami, povedali ze mam cakat ze mi zavolaju(?)(nepovedali kolko a dokedy)a nikde ani nezaevidovali, nic som nepodpisovala, ani nedostala ziadne potvrdenie o odovzdani ziadosti aj s lekarskymi spravami...je to vporiadku, taky je postup? vraj mi zavolaju,nic viac nechceli povedat...ako je to dalej, dokedy mi maju dat vediet? dieta bude mat 3roky, budu nas ohladom toho este predvolavat na nejaku prehliadku, alebo co mam cakat?aj vam dali vediet telefonicky, alebo vas s dietatom predvolali a ako dlho to cele trva, kym musia dat vyjadrenie o schvaleni(ci neschvaleni) vie niekto prosim presny postup? budem vdacna za odpoved, dost mi to suri. dakujem vam
predlzenie RODICOVSKEJ Dovolenky-postup?
nie je zač..prišlo,ak sa dobre pamätám,tak to bolo tých 30 dní...a bolo to v Nitre..
dakujem
a peislo to v lehote? do tych 30 dni?
v akej casti Slovenska to bolo? dik
potvrdenie mi tiež nedali žiadne,len mi povedali,že do 30.dní dostanem vyrozumenie..prišlo poštou..