Dostal som pohlavnu chorobu z privatu?

Príspevok v téme: Dostal som pohlavnu chorobu z privatu?
Zelenac

Ahojte, bol som prvyraz pred dvoma tyzdnami na private (prostitutka) a pri vaginalnom sexe sa mi v nej roztrhol kondom, este som ju aj lizal, 69 bola bez kondomu... :( Jasne idem sa vysetrit (niekde v NR), urolog to robi len vsak?

Ake byvaju najcastejsie priznaky pohlavnych chorob, cital som ze pohlavna choroba sa plne prejavi az za 3 mesiace, dovtedy mam cakat?

VOPRED DAKUJEM ZA ODPOVEDE, POMOC A RADY
PS: konecne som sa dostal k dobremu, zivemu a aktualnemu foru, som rad :))

LETICIA

majyk a caste striedane partneriek a partnerov ti asi nehovori nic, preto vznikne aj to hpv, ze zakaznikov si vybera :-D a ty si aky v poradi? 451???? :-DDDD

majkyy111

co vam tu uz vsetkym drbe? x krat ma aj fajcila bez gumy stetka na private a nic som nikdy nemal... ona si proste klientov vybera a ked nie je cisty tak ho posle prec, navyse oni sami casto chodia normalne po vysetreniach a dbaju o seba a mozno maju 100x lepsie zdravie ako vacsina z vas;).. totiz ked ona zarobi 2-3000 eur mesacne uplne bez problemov (taka aspon trosku lepsie ma v priemere aspon 80 eciek od jedneho klienta = priblizne 1 klient za 1 den) tak si moze dovolit aj lepsiu zdravotnu starostlivost nez vacsina inych.. fitness, sukromny lekar, dobra strava, drahe lieky, kozmetika atd. ak pojdete sukat za 10 euro na d1 s nejakou cigankou z osady tak jasne ze mate prenosne choroby iste, ale drahsia alebo rovno luxusna stetka to je nieco uplne ine

Zelenac

No pekne ma strasite, ale co uz moja chyba...
Co s tym HPV treba robit, kozny? Kedy sa da presne zistit ci to mam?

LETICIA

si ju lizal? 69 bez kondomu? vies s kolko humusakov ako ty s nou robilo to ist pred tebou? a nevies, ze sa sa vse prenasa aj tym? hpv mas iste.

M 25

ako vieš, že ich mala tolko za den? ti vravela? hej, bude stačiť asi urolog, alebo najprv k obvodnému?
no však to je jedno, si povedal, že už to nerobí (?)

Zelenac

Tie afty su zacervenane a na dasne, tak stacilo by len k urologovi?

Inac urcite mala denne aj 3, a kontakt na nu alebo inzerat mailom poslem...

M 25

no, tak najjednoduchšie je zarábať si vlastným telom :D je to na tebe :D
škoda, autor témy ti mohol dať kontakt na túto, by ti poradila, ako začať :D