Dostal som pohlavnu chorobu z privatu?

Príspevok v téme: Dostal som pohlavnu chorobu z privatu?
Zelenac

Ahojte, bol som prvyraz pred dvoma tyzdnami na private (prostitutka) a pri vaginalnom sexe sa mi v nej roztrhol kondom, este som ju aj lizal, 69 bola bez kondomu... :( Jasne idem sa vysetrit (niekde v NR), urolog to robi len vsak?

Ake byvaju najcastejsie priznaky pohlavnych chorob, cital som ze pohlavna choroba sa plne prejavi az za 3 mesiace, dovtedy mam cakat?

VOPRED DAKUJEM ZA ODPOVEDE, POMOC A RADY
PS: konecne som sa dostal k dobremu, zivemu a aktualnemu foru, som rad :))

glomo5

Vsak to moze byt aj nieco vazne ako AIDS-HIV, kvapavka, nejaka zltacka, syfilis, HPV !
no ale neviem kde by bolo najlepsie a najrychlejsie zbehnut...

0vecka

2 jula--- ten zakrok sa robi ale mne to hovorila kamaratka ze ju tiez poslali a tiez chodi kazde tri mesiace ale po dlhsom rozhovore z gynekologickou prisla n ato ze ten zakrok ani nieje potrebny... zvysuje o nieco riziko rakoviny ale to zvysuje aj hamburger....

www.cdc.gov - tu je napr info o tom USA xces povedat ze 50% USA je uplne v riti ???
HPV nieje nebezpecny virus... jasne ze clovek moze byt aj bez neho ale ak si chce niekto zasexovat so slapkou tak HPV asi za ten spas stoji....

jula---

ovečka, to ako HPV nič neznamená ??? kde si to nabrala ??? kamoška chodí každé 3 mesiace ku gynekologovi a sleduje, či má zmeny na krčku maternice. ak má, okamžite ide do nemocnice na zákrok...

a píšete, že je slušná a vyberá si partnerov...no slušná a opatrná nie je, ked ide bez kondómu...okrem toho pekný a čistý chalan nie je zárukou, že je aj zdravý. a ktovie s kým spal dovtedy ...

raz sme robili takú štatistiku a boli sme schovaní v aute na jednej ceste, kde postávajú štetky. ( mesto mebudem menovať, aby ma pasáci nevystopovali) a by ste sa divili, akým špatám zastavovali slušný chlapi, drahé autá, v oblekoch...baba vystúpila a za 10 minut zastavil chlap na starej škodovke, ošumelý, v montérkach...no na vracanie z toho mi bolo

dana660xz

chod k obvodakovi a povedz o co ide a on ta uz poposiela po vysetreniach. nemusis povedat, ze si bol so slapkou, ved si mozes u doktora navymyslat piate cez deviate, alebo mozes zajst rovno za urologom. urcite chod k doktorovi, jeden nikdy nevie. radsej to zistit hned a vyliecit sa, nez bude neskoro a mozno ty nakazis nejaku inu babenu.

0vecka

2 zelenac a preco si na to nemyslel skor? kto to kedy videl lizat slapku.....

a tie argumenty ze ona sa nevyspi s kazdym... akoze ak niekto vyzera slusne tak to neznamena ze nic nema a naopak... takze dolezity je skor pocet klientov ako to ze si vybera..

a co sa HPV tyka tak to ma viac ako polovica USA nejedna sa o nic nebezpecne...

Zelenac

arman: Vsak teraz o tom pisem, aj ostatni... Skade mam vediet ze sa nedala nahovorit od niekoho bez gumy alebo ci ju lizali, vsak ja som ju dokonca lizal - 69 ona isla hned, takze tak.

arman

Si myslim, ze diskotekove babenky, ktore sa kazdy tyzden oblizuju s inym chalanom, toho budu mat ovela viac, nez rozumna privatova baba, ktora robi vsetko s kondomom a nenecha sa lizat. :-)