Som Tehotná?

jaja23232

Niekto ma už po 5 dncoh..Inak 5/10 dni sa uhniezduje.Niekto pise ze 4/dni..A potom tazoba na zaludku, zvetsenie prs, naliate , citlive Vone smrdia , rozne chute...testukaze až po 14/16 dnom po plodnom dni..cize na 24 den ti ukaze bud ducha ..alebo cisty test..Ale skor by som pouzila mama test stoji 4€ su tam dva testy.A je to najlepsi test.Neukazuje duchov , rozliate ciarky a ine..preto zvracanie a ine priznaky nemusia suvisiet s tehotenstvom.Niekomu meska tyzden a potom ich dostane..cize skor urob test..alebo chod gynekolog...ten zoberie krv a o dva dni povie vysledok.

nefinka

na príznaky sa nespoliehaj moc, radsej si sprav test. Ja som napr. okrem vynechanej menštruácie žiaden iný príznak nemala..a presne ako ti tu niekto písal, mnohé baby menštruáciu majú aj počas toho, ako sú tehotné tie prvé mesiace a nemusia mať ani žiadne iné príznaky

hviezda01

prvym priznakom je vynechanie menstruacie,ale poznam aj take pripady,kedy mala menstruaciu a bola tehotna...je to individualne...myslim,ze az po tyzdnoch mozes hovorit o priznakoch,niektorim zenam je zle na zvracanie,niektore nemaju ziadne..ako ja..:-))...teda az na ten,co som ti uviedla ako prvy..