kamaratka na boj s bulimiou

Príspevok v téme: kamaratka na boj s bulimiou
Wara

neviem uz ako mam s tym bojovat, mam bulimiu viac ako 2 roky, mala som lepsie aj horsie obdobia, poslednu dobu sa mi celkom darilo s tym bojovat,vracala som tak max 1x za tyzden, dva, obcas som vydrzala skoro aj mesiac, uz som si zacinala mysliet, ze som z toho von, ale nie som, teraz cez skuskove to je hrozne, neviem sa tomu ubranit, uz neviem co robit

kejsa

ahojte,takisto trpim bulimiou...uz piaty rok,presne teraz cez skuskove je to najhorsie..vraciam aj cely den namiesto toho aby som sa ucila.niesom schopna normalne existovat je mi strasne.hladam tiez niekoho s podobnym problemom aspon na spolocnu podporu.

ava666

ahoj, aj ja som bulimička, bohužiaľ už strašne dlho a neviem z toho von, každý deň začínam s predsavzatím, že dnes mi to už vyjde a stále to skazím a zvraciam, niekoľkokrát denne:-( Neviem si sama pomôcť, potrebujem radu.

levandulka33

ja som s tym bojovala tiez asi 2 roky, bolo to asi pred 12 rokmi, vrchol bol, ked nato dosla mama a uz ma stale kontrolovala a chodila po mne na WC a citila to tam vzdy, hoc som vsetko vyvonala, vyvetrala...Plakala , ze pojde so mnou psychiatrovi a tak..Tak som jej vysvetlila, ze ja som neni na hlavu, strasne som sa za to hambila, lebo o tom vedela cela rodina uz a akosi som s tym prestala a zacala som jest pravidelne vsetko a s mierou hlavne, chce to naozaj len sebadisciplinu a mat sa rad. Uz som len ratala dni, kolko som vydrzala a to ma posuvalo dalej a vzdy som si zato pekne nieco kupila..ANi neviem, preco som to robila, potrebovala som schudnut len asi 3 kila a uz to zacalo, asi je to nespokojnost so sebou a svojim zivotom, tak si to clovek takto kompenzuje nezmyselne, ozaj nezmyselne....Drzim palce vsetkym:D

Lunam

najhorsie su taketo kriticke obdobia. Musis si davat co najviac pozor, co jes a kedy to jes. Rozvrhni si jedalny rezim a skus ho dodrziavat, presne casy jedenia a druh potravy.

ed-s

Ahoj, odkial si? :)
ja som akurat na dobrej ceste von..teda si davam pozor velmi,nech sa neprejem. tak ak chces sa mozeme podporovat.