neviem uz ako mam s tym bojovat, mam bulimiu viac ako 2 roky, mala som lepsie aj horsie obdobia, poslednu dobu sa mi celkom darilo s tym bojovat,vracala som tak max 1x za tyzden, dva, obcas som vydrzala skoro aj mesiac, uz som si zacinala mysliet, ze som z toho von, ale nie som, teraz cez skuskove to je hrozne, neviem sa tomu ubranit, uz neviem co robit
kamaratka na boj s bulimiou
ahojte,takisto trpim bulimiou...uz piaty rok,presne teraz cez skuskove je to najhorsie..vraciam aj cely den namiesto toho aby som sa ucila.niesom schopna normalne existovat je mi strasne.hladam tiez niekoho s podobnym problemom aspon na spolocnu podporu.
ahoj, aj ja som bulimička, bohužiaľ už strašne dlho a neviem z toho von, každý deň začínam s predsavzatím, že dnes mi to už vyjde a stále to skazím a zvraciam, niekoľkokrát denne:-( Neviem si sama pomôcť, potrebujem radu.
ja som s tym bojovala tiez asi 2 roky, bolo to asi pred 12 rokmi, vrchol bol, ked nato dosla mama a uz ma stale kontrolovala a chodila po mne na WC a citila to tam vzdy, hoc som vsetko vyvonala, vyvetrala...Plakala , ze pojde so mnou psychiatrovi a tak..Tak som jej vysvetlila, ze ja som neni na hlavu, strasne som sa za to hambila, lebo o tom vedela cela rodina uz a akosi som s tym prestala a zacala som jest pravidelne vsetko a s mierou hlavne, chce to naozaj len sebadisciplinu a mat sa rad. Uz som len ratala dni, kolko som vydrzala a to ma posuvalo dalej a vzdy som si zato pekne nieco kupila..ANi neviem, preco som to robila, potrebovala som schudnut len asi 3 kila a uz to zacalo, asi je to nespokojnost so sebou a svojim zivotom, tak si to clovek takto kompenzuje nezmyselne, ozaj nezmyselne....Drzim palce vsetkym:D
najhorsie su taketo kriticke obdobia. Musis si davat co najviac pozor, co jes a kedy to jes. Rozvrhni si jedalny rezim a skus ho dodrziavat, presne casy jedenia a druh potravy.
ahoj, ak chceš môžeš sa mi ozvať na wara@centrum.sk
Ahoj, odkial si? :)
ja som akurat na dobrej ceste von..teda si davam pozor velmi,nech sa neprejem. tak ak chces sa mozeme podporovat.