Dieta,jablcny ocot

hmhmhm

Samozrejme že si doma robím z jabĺk ocot. Recept si ľahko nájdeš na nete, čo je na tom zložité, dať do 2-litrovej fľaše kvasiť jablká nastrúhané jablká? Domáci ocot je oveľa príjemnejší ako kupovaný. Kvasené uhorky sa doma nerobia?

hmmmmm

nekto je tu moc mudry, vsakze hmhmhm :P doma v panelaciku si necham kvasit ocot, skvely napad..tz si nebodaj doma vyrabas vlastny domaci ocot?? .. radsej by som si vino doma robila :)
u nas sa do salatov dava balzamikovy, takysto nechutny, ja mam radsej citronovu stavu

miselka

ja ked som ho pila vzdy rano pol hodiny pred ranajkami, ma vzdy riadne napinalo..to sa vobec neda pit..a ked si chcem teraz do nejakych salatov dat kvapku tohto jablcneho octu, tak nemozem. fakt ani kvapku. este aj teraz mi je na vracanie ked ho citim. a pritom mamina ten salat s octom v pohode zjedla, ze bol dobry..no ja ho ani citit nemozem. inak je dobry do salatov, ked uz ho pit nechcete..:)

hmmmmmm

ja som skusala jablcny ocot, bolo mi z toho na tycku, tak som to nevydrzala asi ani tyzden..odporuca sa to rano na lacny zaludok koli lepsiemu traveniu...

majka_

staci, ked si taku lyzicku-dve nalejes do pohara a zalejes rano vodou a to vypijes na lacno. tak som tu citala v nejakej teme, ze sa to moze a ma robit. ja som len kustik raz usrkla z cisteho neriedeneho jablcneho octu a som sa skoro zblaznila. ta kde by som ja ho len tak mohla pit :-)

olliwia

to je super fakt.teraz som si kupila jablcny ocot.ale normalne vo flaske.neznasam vino ma z neho napina a ked som si k tomu octu cuchla tak bol presne ako vino.obetovala som 50sk z vlasnych (este nezarabam :D) a je mi to luto lebo asi nic z neho.ale este som ho nepila no nevjem ci to prezijem.hehe...ci ma nenapne.uf...ako sa to vlasn pouziva?? ked mam chut na jedlo mam sa z neho napit?? kolko asi? 2 deci? dufam ze ne !!! tak mozno cajovu lyzicku by som obetovala viac nie:D