Zatiaľ nie?

Príspevok v téme: Zatiaľ nie?
zuzka*

Z byvaleho kolegu sa zrazu stal najlepsi kamarat. Po jednom stretku s byvalymi kolegmi sa mi ozval na fb, co ma aj milo prekvapilo. Zacali sme si spolu pisat, zistili sme, ze mame rovnake nazory, bavia nas podobne veci, vyznavame rovnaky hodnoty. Bavili sme sa aj o veciach, o ktorych sa s inymi nebavim. Boli sme v kontakte kazdy den, vela sa zaujimal, pytal sa ci sa znova vidime. Boli sme par krat spolu von, rozumela som si aj s jeho kamosmi. Po jednom spolocnom vikende, ale uplnen nevinnom, sa to akoby zlomilo. Ked som mu dala najavo, ze uz nie je taky pozorny ako kedysi, tak vraj preto, lebo ja velmi tlacim na vztah. Odvtedy sme menej spolu a viac menej sme uz len na fb. Ked som sa ho vcera pytala, ze co bude s nami dalej, tak mi povedal, ze zatial nechce vztah, lebo je to vraj skoro. Sme v takom blizsom kontakte uz polrok. Vraj uz zazil taky vztah, ked baba bola fajn, ale skoro to zacalo a skoro skoncilo a teraz sa uz ani nerozpravaju a nechce to zazit znova. Vraj nechce pokazit to, co je medzi nami. A vraj by nemal teraz na mna tolko casu akoby mal mat a nevenoval by sa mi dostatocne. Vraj sa nemam hnevat, ale zatial vztah nechce riesit. Ja som prezila tiez vztah, ktory nebol prechadzka ruzovou zahradou a dlho trvalo kym som sa dostala do normalnych kolaji. Len som miu povedala, ze ak nebudeme spolu, tak sa nemame sancu blizsie spoznat. Ze chcem byt jednoducho preto s nim, lebo mi na nom zalezi a chcem ho lepsie spoznat. Lebo pre mna je tiez dolezite cloveka najskor poznat, ako si s nim zacnem. Neviem co teraz robit. Je to clovek, ktoreho si velmi vazim, kotreho nechcem stratit, ma presne take vlastnosti, ake chcem, aby mal moj partner. Len co znamena to zatial? Mam cakat? Je tazke niekoho vnimat ako kamarata ak ho uz lubite.

Maoam

Adam a vies, co je najsmiesnejsie? Reakcia takeho muza, ked ho ako zena odhalis a povies mu to do ksichtu, ze vies, o co ide :DD. Urazeny, este sa snazi vsetko prekrutit a otocit proti tebe (zene) a este ta obvini z niecoho...

Proste uplna sranda to potom sledovat...

No odhaleny chlap - koniec.

AdamKrt

zuzka* - takto zacinaju vztahy, ked muz bude zene tvrdit, ze vztah nechce a bude klatit nejaku inu a prvu si drzat v zalohe.

Kebyze nechce nic riesit, tak je s kamaratmi. On chce riesit, ale nie vztah. Jemu to teraz nevyhovuje, pravdepodobne ma inu a nevie, ako to dopadne, tak si Ta chce poistit.

Klasika, ako zeny naletia. Ved uz logicky, po pol roku nechce nic riesit - to je zalozna babenka ako vysita.

Povedal by som, ze je to nieco podobne, ako v tejto teme...
www.zdravie.sk

Maoam

proste, ak muz chce VZTAH s tebou, tak to sa fakt NEDA NEVSIMNUT si...lebo pre to urobi vsetko...

taketo obcasne otazky, ako sa mas, ako ide zivot, co mas nove...cojaviem, to sa opyta aj kamos alebo chlap, ktory ta berie ako babu v zalohe, aby vedel priebezne, aky je stav...

skus test - mas problem, co urobi...ak si len 'kamoska' alebo len 'na sex', tak zduchne a necha ta v tom samu

Maoam

tak pausalna odpoved asi nejestvuje, ale tak mame koniec maja, tak by sa mozno opytal, ake mas KONKRETNE plany na leto, lebo by s tebou chcel ist na spolocnu dovolenku, alebo keby slo o vztah, tak by sa snazil byt co najviac s tebou a co najviac o tebe vediet, neustale by sa snazil byt v tvojej blizkosti, keby si mala nejaky problem, chcel by o tom vediet a snazil by sa ti pomoct, potom by prisla otazka 'kedy sa ku mne nastahujes?', ak by nemal vlastny byt, tak otazka 'chcela by si so mnou byvat/zit?' a snazil by sa aktivne hladat podnajom, ak by si povedal ano

a vela inych veci

Maoam

tak toto sa pytaju aj muzi, ktorym nejde o vztah, iba o uzitie si, proste chce byt informovany a ak si ta drzi v zalohe, o to viac

nechcem sa ta nijako dotknut, nemyslim to v zlom