Prosim vas, nevymazte mi tuto temu. Nechcem nikoho osocovat ani ponizovat. Som ale naozaj velmi rozpacity, ked vidim, ako dnes mladi ludia postupne tucneju a namiesto toho, aby sa venovali sportu a zdravo sa stravovali, tak sa baby namaluju, daju si najmodernejsi uces, gelove nechty a uz si myslia, ze tu horu tuku vykompenzovali. Toto nedokazem pochopit, to ste baby naozaj take naivne, ze si myslite, ze sminky a oblecenie zakryju vas tuk? Kazda z vas chce byt pekna, ale taketo klamanie verejnosti nema ziadny uspech. Klamete len samy seba. Vidite v zrkadle farebnu tvar a myslite si, ze vas zadok, tucne brucho, plecia alebo stehna si nikto nevsimne. To je ale omyl. Prave tie od vas muzov odplasia. Neostava nic ine, len sa prestat napchavat nezdravym jedlom, jest len tolko a toho, co potrebuje vase telo a hlavne sa hybat.
Ja cvicim od 17-tich pravidelne (mam 28), tiez sa mi uz stalo, ze sa vaha zdvihla, ale okamzite som urobil opatrenia. Nejde len o krasu, ale predovsetkym o zdravie. Okrem ludi, ktori maju nejaku hormonalnu poruchu (a tych neni az tak vela, to si priznajme) vsetci ostatni su tucni preto, lebo su lenivi a prezieraju sa. A takych netreba lutovat, lebo je to len a len ich chyba ze vyzeraju tak ako vyzeraju. Oblecenim ani sminkami sa to nezamaskuje, to je naivny predpoklad.
Samozrejme, tyka sa to aj chalanov, ved aj ti su uz niektori od detstva ako sudy s pivom. miesto toho, aby ste sa spravali ako rozumne bytosti, zakladate stale nove temy o chudnuti, lebo nemate vobec schopnost nieco dotiahnut do konca. Zradlo je pre vas vacsia hodnota ako vy sami. Nie je to smutne? Dokedy chcete takto existovat? Pokym neostanete na ocot, alebo pokym sa vas muz na vas nevykasle? Nie je nic prijemne sexovat s takou rozkysnutou zenou, zvlast ked si vas manzel taku nebral. A potom bude na vine chlap, ze nema charakter, lebo sa vykaslal na rodinu. A vas charakter je kde, ked kaslete na seba aj na svojich blizkych?
Inak - som sice zenaty, ale moja zena nema nadvahu. Tuto temu som zalozil vlastne preto, lebo mam kolegyne, ktore dokola odtucnuju, pritom su z mesiaca na mesiac tucnejsie. A vidim aj na forach, kolko je tem o chudnuti. Aky to ma vyznam bez pevnej vole?
Baby, vy sa nevidíte?
Ale nesuhlasim s tym ze je vela tucnych zien....ja praveze stretavam viac tie chudsie...a obcas tucnejsiu babu(ale zase niektorym chalanom sa to paci...ked je zena pribratejsia)
...teraz som si spomenula,ked mi raz kamaratka hovorila,ako sa rozculila,ked jej lekarka povedala,ze jej dcera trpi obezitou...kamaratku to strasne urazilo,a pritom lekarka mala naozaj pravdu,lebo jej dcera je fest obezna,takze su ludia,ktori su obezny,ale nevidia to..alebo to nechcu vidiet
vsetko zalezi len na samotnom cloveku, ci sa o seba stara a nie len baby ale aj chalani..tiez sa mi nepacia tucni s mastnym pupkom a taki si vacsinou vyberaju chude baby, ako keby sa nam mali taki masnaci pacit..ja sama mam 50,5kg a vysku 165cm, cize ak ja na sebe teraz pracujem, preco by nemohol aj chlap
veves ako si to myslel,že tu nevysedavaju tie ,ktorych sa to tyka?
tie, ktorych sa to tyka, nevysedavaju zrovna na tomto fore...
je to zbytocne vysvetlovat Artex
ludia si nevazia svoje zdravie pretoze trpia nevedomostou za ktoru nemozu,ich mozog je poskodeny,vnima veci zle
tak ja som naozaj rada tomuto prispevku od Artexa,lebo ma len podporil v tom,čo som začala robiť.
niekedy človek potrebuje nielen podporu ale aj vyfackať!
a povedzme si ,že ženy nemaju rady kritizovanie a chlapi ešte viac.
preto sme stvoreni jeden pre druheho a niekedy je dobr epočut a vidiet pazor toho opačneho pohlavia.
Presne ako pisete, v cukrarnach tie najtucnejsie si davaju najviac zmrzliny a zakuskov. Tucne zeny ako keby nemali mieru. Nie jeden hlt nejakej maskrty, ale plny tanier. A potom nadavaju na slavne stihle zeny, ze su take pekne lebo maju tristokrat plastiku, dali si odsat tuk a pod. Pritom tie celebrity (nie vsetky) sa o seba staraju, neprepchavaju sa jedlom a chodia cvicit. Takze nie zavidiet im a nadavat na ne, ale skor si z nich brat priklad.
A pravda je aj to, ze ani tucny chlap nie je ziadny krasavec. Pivne brucho plne roztiahnuteho creva s vykalmi, alebo podbradok ako prasiatko, co na tom uz len moze byt pre zenu pritazlive?
Je to zial naozaj osobna vec kazdeho. Niekto si vyberie radsej plny tanier a hlavu v smutku ked sa pozrie do zrkadla. Iny je skromnejsi v jedle, vie prekonat lenivost ked si treba zacvicit, ale ma zase pri pohlade do zrkadla dobry pocit. Kady dostane taku odmenu, aku si zasluzi.
suhlasim, ocitla som sa aj v plnsej podobe, aj v stihlej a neda sa to porovnat
uz nikdy viac to prve :D
lenze pre to treba fakt nieco urobit