Ahojte,
mám nového priateľa, obaja sme študenti, máme spolubývajúich, bývame mimo mesta, kde študujeme a domov chodíme málokedy. Riešime, kde sa intímne stýkať. Ja som podobnú situáciu nikdy neriešila, keďže som buď s priateľom bývala, alebo boli starší s vlastným bytom..Auto nemáme, spolubývajúi nechodievajú domov. Možno sa to nezdá ako veľký problém, ale celkom mi to vŕta hlavou, keďže sa už k sexu približjeme a neviem, ako to poriešiť..Kde ste sa milovali, keď ste oli v podobnej situácii?
miesta na sex
ty buds sexovat vonku v prirode?Super kedy kde o kolkej???
U mna doma
ďakujem.
Pozerala som aj tie hodinové priváty, vyjde to skoro tak draho ako nejaký hostel na poobedie a noc, takže potom to vidím skôr na ten hostel. Alebo ostáva príroda :). No bude to zaujímavá skúsenosť, keďže som sa ešte vonku nemilovala...ale tak všetko je raz po prvýkrát :).
ďakujem za rady...
a nebojím sa, že by som otehotnela...
pohladajte na nete kde sa da v okoli na hodinu prenajat privat.. tak to robia asi vsetci co nemaju priestor
teraz prichadza leto, co tak niekam na predzadzku?
Nesexujte, lebo keď otehotnieš, už si doštudovala :DD
Kratkodobe riesenie: prenajmite si auto, chodte na vylet, a vyuzite ho aj na danu vec. Dalej hotel, v lete priroda - kde je min. sanca stretnut ludi.Alebo pouvazujte na spolocnom podnajme, vo viacizbovom byte, dvaja v 1 izbe, to vas ani draho nevyjde a mate riesenie dlhodobe.
Ine neviem poradit..