Modeling, skúsiť či nie?

carmenka1234

Modeling ešte pri tvojej výške je veľmi otázny a ak by si sa chcela venovať profesionálne a naplno vačšinou sa dievča na školu musí vykašľať...si ešte dieťa a máš na viac. Modeling je veľmi drsný a vyžaduje vysokú trpezlivosť. Musíš mať presné miery atď.

Je to skutočne len na tebe. Ale pametaj si, že človek sa nemôže modelingu venovať celý život a pokiaľ odložíš školu môžeš neskôr ľutovať.

anonymkacolett

Ale ja neviem či chcem, sa vykašlať na školu a dorobiť si ju inokedy, možno sa uplatním, ale iba na krátko..

celestinka

asi si velmi zaujimavy typ, a preto ta chcu aj ked mas len 169. v takomto pripade urcite chod. to, ze nebudes mat cas na kamaratov to nevadi, skolu ked budes velmi chciet zvladnes a priatel ta bude mat rad aj ked sa budete vidiet menej casto. skus to, mozno ti modeling radikalne zmeni buducnost :)

anonymkacolett

Len skôr nechápem prečo volajú mne keď niesom vysoká mám len 169 cm, a vo veľa modelingových agentúrach berú nad 170,175 ... a to , že by som nemala čas ani na kamarátov, školu, priateľa atď... neviem :/

celestinka

ak mas na to, tak do toho urcite chod, pretoze v buducnosti budes lutovat. ak sa vsak aspon trochu hanbis, nepekne sa tvaris (vzhladom na to ze dobre vyzeras) a pod. tak sa na to vykasli, pretoze by ti mohlo zabrat len vela casu, nestihala by si ine veci napr.skolu. bol by to premarneny cas a nakoniec by ta aj tak z agentury vyhodili (ak by si bola v dobrej, teda prisnej agenture napriklad elite). tieto agentury si zakladaju na modelkach-perfekcionistkach,cize by si kvoli tomu musela obetovat skolu.