sex pocas menstruacie..aky je vas nazor...

Príspevok v téme: sex pocas menstruacie..aky je vas nazor...
ewka

Chcem sa opytat jednu vec.Aky mate nazor na sex pocas menstruacie?Neviem ci to ja som staromodna ale myslim si ze to je "neeticke"a aj nehygienicke.Poznam vela bab ktore to robia ked maju menstruaciu a vobec nechapem..ved tych par dni sa predsa vydrzat da..a co vy muzi nie je vam to meprijemne?Nemozu sa preniest nejake choroby?Vdaka za nazory...

ouevej

sice som este panna,ale neviem si predstavit sa trochu viac hybat pocas menstruacie.. ale mozno to zavisi kto aky menzes ma, ale ja vtedy ani naladu na nic nemam nieto na sex , racej zahrat karty alebo ist na pivo :D

bzzzzzz

brďo ved to musi boliet. Ja vzdy ked mam krámy, citim sa napuchnuta a boli ma to...nerobila by som to uz len z tohoto dovodu...

igor85

no ja s prijatelkou to robievame v sprche ked ma"cervene dni" nevidim na tom nic neeticke ked s tym suhlasite obaja... je to na vas

katrinka

no ja som napriklad mala sex cez menstruaciu....ale bola to taka situacia ye moj priatel bol v yahranici a prisiel na par tzydnov a yrovna ked sme na to mali chut mala som menzes...ale podla mna je to aj o tom,ako to berie partner a ake je to pre zenu...mne to nevadilo..len problem je v tom ye vsetko bolo od krvi...:D ale pokial je priatel tolerantny a verite si navzajom vsetko je v poriadku...

tinka *

My s priateľom sa tiež hocikedy milujeme aj cez menzes a nevidím na tom nič hnusné, je to super. A on vždy vie, že do čoho ide!!!!

a bubák : začni sa s tou tvojou čajkou MILOVAŤ a potom uvidíš.