Chorobná zakomplexovanosť

Príspevok v téme: Chorobná zakomplexovanosť
Kik2

Mám 25 a svoju zakomplexovanosť a hlúposť si plne uvedomujem no neviem nič robiť proti tomuto paranoidnému stavu. Mám veľký problém so svojou postavou. Napriek tomu, že mi známy stále hovoria, že vyzerám úplne v pohode a muži majú o mňa záujem nedokážem sa s tým vyrovnať. Aj keď vidím na sebe, že niesom úplne stratený prípad. Pripadá mi úplne absurdné aby mal muž záujem o ženu s tak nedokonalou postavou. Každého kto prejaví záujem pokladám za úchyláka. Neviem si pomôcť príde mi to čudné. Neviem si to nejak spojiť v hlave a neviem to prekonať. Aj keď sú sympatie obojstranné, neviem si predstaviť že by sa niekto mal dotýkať mojich "oblých" partií tela. Prosím o nejakú radu ako to prekonať. Zatiaľ niesom schopná vyhľadať odbornú pomoc. Ďakujem

alenka_maxova

a ako ti mame my preonacit spravanie a tvoje videnie tvojho tela? Ked to sama nedokazes, myslis si, ze tu ti niekto da konkretnu radu? Ak chces konkretnu radu, chod k lekarovi :)

alenka_maxova

pises sice, ze nie si schopna vyhladat odbornu pomoc, ale prave tu by si potrebovala. A len ta ti pomoze. Ziadne hlasky typu "spamataj sa" ti totiz nepomozu, lebo to tvoju situaciu nevyriesi. Nemas sa preco bat lekara, on presne vie, ako s tebou komunikovat a ako ta usmernit. Ja by som ti odporucila len tolko pre zaciatok, kazdy vecer sa postav pred zrkadlo a aj napriek tomu, ze sa sama sebe nepacis, povedz si "som uzasna" :) Skus to len na zaciatok, iba skus ;)

zena

Bozeee zenskaaa spametaj sa.... muzi miluju zeny vseobecne a hlavne ich oblee krivky :))) to je prave to co ich k naam tak pritahuje... tak zahod komplexy a sup s niektorym do postielky