Nadmerné čierne ochlpenie

Príspevok v téme: Nadmerné čierne ochlpenie
martii

mám čierne ochlpenie na celom tele :( hanbím sa ísť von v krátkom tričku, lebo sa bojím, že by sa mi ostatní smiali.. už som si ich raz aj prefarbila, ale narástli znovu ďalšie... čo mám spraviť ? na laser nemám, lebo mám len 16 rokov.. poraďte mi prosíím.. :/ chcela by som si ich skúsiť prefarbiť peroxidom.. máte s tým nejaké skúsenosti ? nebudú príliš blond ? nepodráždi mi to pokožku ? ja už naozaj neviem, čo mám robiť....

martii

predávajú to osobitne ? kolko toho asi bude keď to vymiešam ? asi tak nejak ako keby som normálnu farbu vymiešala ? také množstvo ? :/ ďakujem vám za rady :) som rada že ste mi pomohli :P som bola v strese totálnom :)

martii

ku gynekologičke alebo endokrinologičke ? a ako mi pomôžu ? peroxid normálne predávaju v drogériách ? a treba ešte niečo s čím to zmiešam alebo ako to je ? lebo s týmto peroxidom to idem vyskúšať po prvé..:)

alenka_maxova

no...v prvom rade chod vazne k lekarke, mne to celkom pomohlo. A ako pise Jankaaaa, treba to robit castejsie. Teraz si ich opat prefarbi, zas budes mat na dlhsie pokoj :)

martii

nie.. takto.. ja som si ich odfarbila.. oni ostali stále blond.. už je to rok a stále sú blond.. ale narástli druhé.. rozumieš mi ? mám teraz aj blond ale aj čierne.. a to ma štve.. som zúfalá z toho :/

jankaaaaaaaaa

aj keby si si ich nafarbila na fialovo, tak tie chlpy casom "odrastu" ako vlasy a budu cierne. treba to robit pravidelne