No ako som tu už pár krát, písal, tak som žiarlivý, ale priateľky sa nepýtam ani kto jej píše, ani nič, teda radšej to vedieť nechcem, viem, že ma miluje a sme spolu, tak sa to snažiť neriešiť a nepýtať sa zbytočne aj ked téma o jej kamošovi čakatelovi sem tam nastane.
Sranda je, že ked si zapnem ja PC a vidí že si s niekým píšem, tak si takticky prisadne, až ma to dneska nasralo a povedal som jej, že ja sa jej nepýtam kto jej píše a vie o kom rozprávam (kamoš čo ju ešte furt chce) , a že narozdiel odo mňa, ona nemá na čo žiarliť a urazila sa :D
Teraz išla prať od nervov a ide cvičiť, hádam ju to prejde :)
Spravodlivosť? :P
Ahoj zase :-D:-D
Nakoniec dosla a sama prisla ze kto co ako a ja som z toho vyviazol v klude :-)
Otazna je hranica medzi nedostupnostou a ignoraciou.
Pre niekoho je to ze neprides a ignorujes potrebne pre niekoho nie vies ako to myslim.
Inac sa mam dobre toto je len mala prkotina raz za mesiac, len to tak vyzera tu ze...
Takze pohoda :-)
Fero a nech ta ani len nenapadne dat najavo neistotu, alebo za nou lozit, ci sa este hnevka :D a pod., proste bud cool a maj pekny vecer bez nej :DDD
nesmies jej dat moc nad sebou a taketo situacie a reakcie na jej spravanie su riskantne, rozhodnes sa nespravne, zareagujes neisto a uz ta ma :-/, staci to parkrat zopakovat a budes podpapuciar
Fero, cauko, jezis toto je tvoja tema? :DD, ale si ma pobavil /zasa raz/ :D. No ak jej das hesla na mobily aj net, tak to uz len vtedy budes riadny podpapuciar. To nech ti ani nenapadne. A jej trucovita reakcia je v pohode, proste bezna zenska reakcia, ze ta nemoze mat uplne pod kontrolou ;D.
Aspon budete mat oprate veci a ona nieco urobi pre svoju postavu, co tiez nie je na zahodenie :D.
NIkdy nemozes vlastnit druheho cloveka a to, ci sa nejakemu typkovi podari ju zlomit velmi neovplyvnis.
Mozno casom budete riesit uz aj dospelejsie veci :D.
Ja jej kludne dám aj mobil aj heslá, nemám čo skrývať. Ja viem, že ženám lichotí ak vidia mužský záujem a vidím že mi hovori aj kto jej píše a tak, ale nech mi nevraví, že jej nepíše žiadny chlapec. Robí to skôr preto, že nie sme dlho spolu a predtým sa o nu chlapci zaujímali a zrejme nechce teraz všetkých naraz odkopať neslušne.
Ja neskrývam nič a ked sa ja spýtam kto jej píše, tak mi povie ale spravím to raz za mesiac :)
No porozprávam asi. Bola dlho sama tak si zvykla sedieť na nete
Určite si dobre spravil. Peknym, strucnym sposobom :) Ale celkovo nerozumiem tomu, prečo pred sebou skrývate, s kym si pisete. Mas pravo vediet s kym si vypisuje, to nie je znamka toho, ze si ziarlivy a vas vztah musi ist zakonite dole. To je o uprimnosti. Nezabudni, ze raz pride ten cas, kedy prestanes zvladat pretvarku chalana, ktory sa tvari, ze je vsetko v poriadku. Teraz mas vhodnu prilezitost o tom s nou hovorit.
ved hej, už mi na tom jeden vzťah stroskotal.
Len dúfam, že to neberie ako útok a to že mi aspon sem tam povedala kto jej píše neskončilo a nebude mi robiť koli tomu na priek teraz :D
Nebuď podpapučovník, dobre si spravil
ved hej, ale tak zas nemôže si myslieť, že bude vedieť o každom kto mne píše a zároven ja nebudem vedieť nič....
Štíhla frajerka a čisté veci, čo viac chcieť:-)
tak z chlapského hľadiska si myslím, že je to spravodlivé, ale tak ja nerád nikomu ubližujem, a to mi tiež tak prídem, že sa urazila aj ked odôvodnene. Len nechcem do takých vecí prilievať olej.
Ona mi síce sem tam povie, že jej niekto napísal a tak, ale aj tak si myslím, že je to zlomok.
Ja nehovorím, že nežiarlim a viem že je to aj celá táto tema troška pubertálna :D , ale už mi takto raz jeden ..... zlomil priatelku, do vtedy do nej systematicky hučal až ju zlomil a teraz sa toho bojím zas.
Bojim sa že ju prehovorí a bude čakať na slabú chvilku, na nejaku hádku aby dosiahol čo chce.
Milujeme sa, budujeme domácnosť a všetko ale tak no ,,,
Posraný FB aj celý Azet, len to ničí ludom nervy a vzťahy. Ja by som kludne zmazal obe svoje konta ak by to chcela, nevidím v tom budúcnosť mojho života a sveta no...
MOžno ma chápate
Práčka už peria a ona urazená aj ked s pozdravom odišla cvičiť :)