pachnutie noch

tinusska

my sme mali doma ten isty problem ako luxina. zacal si kupovat pripravky od oriflame a nemame problem. nastrieka si na nohy, do topanok a je to fajn. skusal aj napr. avon, ale ten nepomohol...

mato22222

Ja som mal ten isty problem ale pomohlo mi sprej na nohy School. Su aj lacnejsie ale tento mi naozaj pomohol....

monica

ved je na to vela kremov aj sprejov do topanok...napriklad aj v avon katalogu to mas..aj pre panov aj damy..pomaha to.

luxina

ahoj lupto mojmu ocinovi strasne pachli nohy este som ani domov neprisla a uz som to citila v chodbe. zacal pouzivat puder na nohy.sice to trochu zaprasi ponozky a topanky ale v pohode to ide dole .odvtedy uz neviem co je to smrad z noh .vyskusaj ten puder to jedine mu zabralo pretoze spreje nedokazu absorbovat nadbytocnu vlhkost z ktorej vznika neprijemny zapach

zc

kúpiť si v lekárni manganistan draselný dať do lavorá s vodou pár kryštálikov aby bola slabulinko ružová a 10min močíť nohy tak každý deň 10dní samozrejme ako bolo napísané aspoň byvlnené ponožky keď už nie všetky topámky z kože.

zds

lupto, vyzera to ze mas dost v tele "nespracovanch" odpadovych latok. telo sa ich zbavuje najma stolicou, mocom, dychom a potom.
casto v takotmo pripade v strave prevazuje vela zivocisnych bielkovin.
"liecba" = precistit organizmus aspon detoxikacnymi naplastami + uprava stravy.

kiik

mojej kamoske pachli nohy aj v obutych cizmach.Nemusela sa ani vyzut.Lupto nemal by si nosit tenisky,ale pravu kozu a cistu bavlnu ponozky.