Ahojte,chcela by som sa vas opytat na nazor tohto lieku.Mam depresiu,brala som doteraz oxazepan na uzkost rano a poobede paretin.Pred vcerom som bola na kontrole u psychiatricky a ta mi oxazepan vysadila a dala mi miesto toho ze mam vyskusat lexaurin.Beriem polku rano ale citim sa dost mizerne,dost ma boli hlava a je mi cely den na vracanie.Toto som predtym nemala tak sa chcem poradit ci mal niekdo podobny problem alebo take nieco
Lexaurin
Sa tu riesi nieco o com ma vela ludi medzeru.....
Takzvana depresia neznamena mat ozajstnu depresiu!! Vtedy funguju aj bylinky .
Ale pri skutocnej depresii su bylinky na hovno. Pomozu len AD.
Scholastika a akodlho asi tak si brala ten lexaurin a v akej davke?
Veru aj medovka(melissa oficinalis a harmancek su ciastocne ukludnujuce, aj zeleny caj. Ale ked chce clovek naozaj ucinok, treba brat silne vytazky z nich, nielen pit caj.
L theanine je silny vytazok zo zeleneho caju, bez kofeinu, je to len ciste aminokyselina.
Z medovky a inych ukludnujucich bylin robia tinktury, hlavne na zvysenie koncentracie na ucenie a podobne, ako napr tato
-odkaz odstránený-
Mne lexaurin pomohol, pýtala som lekára, aby mi dal niečo aby som bola schopná v práci pracovať v tom čase som robila daňové priznania a aby som mohla ísť aj za volant, ukludnil ma, ale určite ma neuspal, ale pozor je návykový, brala som ho skutočne, len alen keď som ho potrebovala, ak potrebujem niečo niekedy len tak na ukludnenie dám prednosť medovke lekárskej super vecička, po nej sa vyspím a odýchnem, ešts sa vrátim k tomu lexaurinu, brala som ho len dočastne, keď mi zomrel tatko a skutočne som boal schopná pracovať a pri tom som bola aj pokojná, ukludnená
prajem veľa zdravia a pozitívneho myslenia, je to polovičný liek a nič nestojí, viem, vždy sa to nedá, škoda že to nedokážeme len tak od seba odhodiť svoje problémy a všetko čo nás zaťažuje a spôsobuje zdravotné preblémy
Levandula je ukludnujuca, pouziva sa v aromoterapie(lavender)ale nemyslim si, ze je az extra ucinna .Aspon na mna nebola, ani na moju zenu.
To uz ucinnejsie su napr SAM-e, L theanine, picamilon, zmes vitaminov stress B, pripadne aj zmes mineralov na kosti s obsahom vapnika, magnezia a vitaminov D-3 a K-2, ktore zlepsuju absorbciu a zabudovanie tychto do tela.
Ale je hromada produktov, ktore obsahuju levandulu/lavender, o ktorych sa tvrdi , ze su ukludnujuce. Na mna posobi skor napr vytazok z passiflory, ale to sa neda vobec porovnat napr s L-theaninom.To je radove silnejsie.
RNG, moj znamy neurolog odporuca pacientom aj vytazok z levanduloveho oleja, ak som si to spravne zapamätala, tusim sa tie kapsuly volaju Lasea, nie je to viazany na lek. predpis, da sa to volne kupit v lekarni, vraj to ucinkuje najmä na stavy uzkosti, strachu a depresie
mas o tom nejake blizsie informacie?
RNG - výška serotonínu sa NEDA zmerať. Všetci to hádžu na nízku hladinu serotonínu. Je to blud, tak ako všetko ostatné. Ale v jednom máš pravdu - lubovník áno a všetko, čo je prírodné. Bylinky atď. Žiadnu chémiu !
Antidepresíva vôbec nepôsobia proti depresii, ale depresiu skôr vyvolávajú ! Prečítaj si knihu od Johna Virapena - Nežiaduci účinok: Smrť. Je to pravdivý príbeh o korupcii a podplácaní vo farmaceutizme. O tom, ako odsúhlasia hoicjaký liek, len aby mali z toho profit a vôbec ich nezaujíma, koľko ludí na to zomrie. A zomrelo ich veľa, len to bolo všetko ututlané. Najviac ich zomrelo na antidepresíva, pretože ako píšeš aj ty, ludia mali z tých liekov bolesti hlavy a cítili sa ešte mizernejšie ako pred užívaním a páchali samovraždy. Je smutné, že lekári každú zlú náladu nazývajú depresiou a na všetko predpisujú tieto sračky. Detská hyperaktivita je tiež výmysel. Nehovoriac o tom, že na obyčajný kašel predpíšu okamžite antibiotiká. A pozor ludia, je tu nová zbraň - očkovania! Aj vy ste si všimli, ako je zrazu na to strašne vela reklám? A hrajú mamičkám na city a tie poslušne všetky decká pekne na injekciu. Očkovanie proti HPV vírusu detto ! Ale to vám v skorumpovaných médiách nikto nepovie. Oni vám prezradia len to, čo chcú, aby ste "vedeli". Nevedomosť zabíja !!! Radím ti, vysaď všetok ten bordel, čo ťa ničí a bude ti lepšie !
Zmnova opakujem, prew tych ktory potrebuju zvysit hladinu serotoninu(tj nie pre vsetky depresie) pracuje vytazok z lubovnika s obsahom 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu rovnako dobre, dokonca lepsie a skoro okamzite(2 hodiny po zobrati) ako vsetky ine SSRI antidepresiva.
To nemecki lekari uz davno vedia, preto predpisuju vyrobky z lubovnika ovela viac, nez ine AD.
Zialbohu inde na svete este chemia stale vyhrava....
Samozrejme na ine dovody depresii su ine prostriedky. Nizko serotonin je ale pricinou az 80% pripadov depresii, takze je dobry krok adresovat najprv toto, a ked to nepomoze, tak ine neurotransmitery, tj ich nedostatky a doplnenie, pripadne odm orenie tela, lebo rozne zamorenia tak isto mozu ucinkovat na mozog a sposobit depresie.
Niekedy sa tetanie(nedostatok vodicov elektrickychn signalov v nervoch=kovy/mineraly/CO2)prejavuju podobne, ako depresie.
RNG zaujímavé neinvázne alternatívy existuju občas sledujem online prednášky na ganzimmun www.ganzimmun.de