Lexaurin

Príspevok v téme: Lexaurin
xirenka

Ahojte,chcela by som sa vas opytat na nazor tohto lieku.Mam depresiu,brala som doteraz oxazepan na uzkost rano a poobede paretin.Pred vcerom som bola na kontrole u psychiatricky a ta mi oxazepan vysadila a dala mi miesto toho ze mam vyskusat lexaurin.Beriem polku rano ale citim sa dost mizerne,dost ma boli hlava a je mi cely den na vracanie.Toto som predtym nemala tak sa chcem poradit ci mal niekdo podobny problem alebo take nieco

RNG

emilym, dufam ze aspon ty pochopis, preco tu uvadzam rozne doplnky ucinne na depresiu bez skodlivych postrannych ucinkov, bez navykovosti a podobne a znacne ucinnych v spravnych davkach
Ale ocakavat od lekarov, ze ti ich predpisu alebo poradia je marne, lebo v nich nemaju ziadne vzdelanie ani vedomosti, cest vzacnym vynimkam.
Moja logika je, ze treba najprv vyskusat rozne mozne prirodne neskodne doplnky v spravnych davkach ucinnych latok a az potom, ked tieto nepomozu sa obratit na lieky s hromadou skodlivych postrannych ucinkov.

Emilim

UKDU Suhlasim s Jahodkou, ze AD vyvolaju u niekoho este vacsie depresie ake mal predtym, zalezi to od lieku aj od cloveka. Mozno, ked je ten pacient citlivy na niektoru latku, ktora sa nachadza v tom lieku, tak ten liek urobi este horsie. MAM TO VYSKUSANE NA SEBE. Pytala som sa na to aj p. Dr,ze preco maju lieky na mna opacny ucinok. Vraj som citliva na lieky. Pri bolesti hlavy si davam 1/4 alebo 1/2 Paralenu. KEBY SOM UZILA NIECO INE tak uz by som v noci nespala a brala by som si Lexaurin a 2 razy za noc-3mg.Atak je to aj s AD. Aj mne v praci kolegyne hovoria, ze naco to beriem, ked mi to robi zle.Ale to sa neda len tak vysadit-to su AD, TOpochopi len ten ,kto to zazije na vlastnej kozi. To nie je obycajny sirupcek proti kaslu. Mne nerobi dobre napr. ani Mukosolvan proti kaslu.A moj manzel mi nechcel verit, ked som mu povedala, ze mi neni dobre na nervy ten sirup ,ked si ho dam.Az, ked on uzil Mukosolvan a nemohol po nom zaspat- tak uz mi veri. A tak je to aj s antibiotikami, aj s magneziom, calciom, aj rozne vitaminyako riboflavin, pyridoxin atd. TAKZE, KTO JE CITLIVY NA LIEKY,
tomu aj AD zle ucinkuju.Prajem vam ,aby ste sa rychlo vyliecili,z depresii,aby ste ADbrali co najmenej.Verte ,mam s tym velke skusenosti. CLOVEK SA MUSI NAUCIT S TYM ZIT,ALE JE TO TAZKE.

Emilim

Aj ja som Oxazepam brala pred 13 rokmi a tiez mi bolo z neho velmi zle. Aj mi ho hned lekar vysadil- to bolo doslova pre mna utrpenie. Potom som aj isla do V.Zaluzia na liecenie, pretoze ziadny liek mi nerobil dobre. Pytala som p. primarky, preco mi bolo zo vsetkych liekov tak velmi-vraj som na lieky aj na vsetko velmi citliva. Nasadili mi tam Amitriptylin a 2 na noc a Lexaurin 3 denne po 1,5mg. Prvy vecer ,ked som to uzila, dostala som taku triasku,ale preslo to o chvilu. Bola som tam 2 mesiace, az pokial mi lieky celkom nezabrali, takze som sa tam stretla s roznymi ludmi a ich problemami. Este doteraz beriem 1 Amitriptylin a 1/2 lexaurinu a k tomu mi pridali Noveril. Uz treba vymenit lieky, ale ziadny mi nesadne. Uz ma p. psych. posielala do Zaluzia este pred vianocami, lebo sa mi pohorsilo, este cakam,ci sa to nezlepsi, ale sotva bez liekov. potom napisem, ale asi ma neminie. Este by som si mala davat Zoleptil,ale mam z neho strach, ak ho niekto beriete napiste mi ,ako ucinkuje, ale na kazdeho zaberie inac. To su neuroleptika-take som este nebrala.Pozdravujem vas vsetkych askore vyliecenie prajem.

RNG

Kladivo, zaujimave, ze ja, co som velmi nachyly na horne dychacie nakazy, ked som predtym bol mnohokrat do roka chory, pouzival som atb, ale teraz za poslednyc 17 rokov som do seba nedal ziadny chemicky liek, a ti podla teba slabo ucinne doplnky mi bohate vystacia. Naviac utocim na choroby pri vzniku, nevyckavam a pouzijem viacero antimikrobialnych doplnkov naraz, lebo presvecenie lekarov, ze pri chorobe sa jedna o jediny patogen/mikrob, co sa dosial od cias Kocha pouziva ako pravidlo v diagniozach je mylne.
Preto treba aj viac sirokospektralnych antimikrobialnych latok, lebo pri oslabeni tela jedinym mikrobom sa na tom prizivia rozne ine mikroby, ktore mame v tele, takze nestaci utocit na ten jeden povodny. Teda ked vobec vies, o ktory mikrob sa jedna, lebo lekarom to trva zistit casto aj vyse tyzdna a ty mozes medzitym aj skrepirovat.

kladivo lzi

kdesi som cital ze v usa rocne zomrie 40 000 na pouzivanie aspirinu...ze vraj im praskne zaludok... 100ludi sto chuti ako sa vravy ale moj nazor je ze su situacie ked pomoze caj zo zazvoru ako hned pchat teraflu do seba :) taktiez su situacie ze mozete bilinky doslova zrat a je to h... platne ked potrebujete nejake atibiotikum pri sifilise napr...taktiez pri operacii a po potrebujete lieky... pri tazkych depresiach vam sotva samotne magnezium a caj z medovky pomoze :)niesom lekar a lieki beriem len v nevihnutnop pripade,cajik a magnezium ci multyvitamin si kupujem tiez...pravda podla mna bude nie pri bylinkac ani pri farmaceutoc ale niekde v strede :)

pozorpozor

pred lexaurinom pozor ... mam aj skusenost z rodiny , že lexaurin sa predáva aj ako liek na spanie !!! a to je dokonca na predpis a može len psychiater ci psycholog ho predpisať, no stretol som sa v mojej rodine už tri krat(dvaja odlisni lekarnici) s tym ,že lekarník, ho predava len tak , že oni to obídu ... určite nepouživajte lexaurin ako doplnok na spanie. Može sa brať maximalne tri mesiace. Z mojho okolia možem povedať, že pri kombinacii s trochou alkhoholu alebo pri dlhodobom uživaní prichádza ku sklonom sebevraždy... V MOJOM OKOLI UŽ TRI TAKETO SKUSENOSTI !... mení to totalne psychiku, tak ak viete o nejakom uživatelovi radšej ho informujte :)

RNG

Plno ludi tu robi systematicku chybu, dava na vyber medzi bylinkami a shvalenymi chemickymi liekmi. Ale existuje aj tretia kategoriz, ktoru tu casto spominam, silne a ucinne vytazky z potravin a bylin, schvalene ako neskodne potravinove doplnky, ktore pouzuvaju niektori lekari miesto liekov a to so znacnym uspechom. V USA je takych lekarov vyse 15 000(zhruba 1.5% vsetkych lekarov) na Slovensku prakticky ziadni.
A kedze tam ziadni nie su, mate na vyber medzi tradicnymi bylinami od zelinkarov alebo chemickymi patentovasnymi liekmi.
Ale je tam aj ten treti zdroj, ktori tu nihilizujete, na svoju vlastnu skodu.

Poruchy v mozgu su organicke a prirodne a daju sa teda adresovat aj prirodnymi latkami, nie len umelymi neprirodzenymi patentovanymi zamorujucimi chemikaliami
Nedostatky roznych prirodnych latok sa daju doplnit priamo bioidentickymi prirodnymi latkami, alebo polotovarmi na ne. Alebo ovplyvnovat ucinne roznymi prirodnymi latkami.

andrea532

samozrejme ze vobec nezastavam farmaceuticky priemysel, su to najvacsi mafiani a skorumpovanci a jahodka ma dost pravdy v prispevku, ale niekedy cloveku az lieky naozaj zachrania zivot, len netreba ich brat dlhodobo...Ani zapal pluc a akutny zapal mocovych ciest si napriklad nevyliecis urologickym cajikom, az antibiotikami, ale bylinkami mozes tomu predchadzat, ak mas sklony k urcitym zdravotnym tazkostiam, ak je to akutne, ako aj tazka depresia, cajiky nepomozu...

andrea532

Jahodka asi nezazila naozajstnu depresiu, ak by ju zazila, asi by sa nejkymi bylinkami nevyliecila a sama by sa , pripadne s niecou pomocou dotackala k lekarovi a radsej brala lieky ako umierat zaziva a prezivat peklo kazdou minutou.

luciano

Jahodka 123, čo to čítaš za nezmysly? AD, že spôsobujú depresiu? Väčšiu hlúposť som dávno nepočul. Ano, existujú rôzne spiklenecké teórie farmaceutických firiem, ale ten ktorý tomu verí, trpí paranojou. A že na AD sa zomiera? Úplná somarina. Tá tvoja kniha je totálne na smiech. Literárny brak.